Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tapasztalataitok szerint milyen gyakori a 12 cm-es hímvessző?
Figyelt kérdés
tegnap 17:35
1/8 anonim válasza:
Pontosan senki nem tudja, de gyakoribb, mint a 16+ az biztos.
2/8 anonim válasza:
Nagyon gyakori, csak 17-18 nak mondják 😀
3/8 anonim válasza:
Mit kell ezt szegyellni, az enyem is 12 vagyok es buszke vagyok ra, meg mutagatom is ha kerik...
5/8 anonim válasza:
Átlagméret valósan 13cm körül van. A bekamuzott átlag is csak 14,99cm Mo.-n. 1,5-2cmt szinte mindenki rádobott, meg még szeméremcsontig nyomva mérik. Szóval ha hasfaltól, felülről lenne mérve, úgy nem lenne az átlag 13cm felett ez szinte biztos.
6/8 anonim válasza:
#5: egyetértek. Legtöbb lány ismerősömnek 12cm - max. 14-15 cm közti palijaik voltak.
7/8 anonim válasza:
Szerencsére még csak egyszer találkoztam ilyen kicsivel, pedig már jópár pasival voltam.
8/8 anonim válasza:
Ahogy a #2-es mondja, gyakori csak a pasik nagyobbat füllentenek be helyette 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!