Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, 18-26 közt elsősorban, aki nem tartja visszataszítónak, ha nem teljesen csupasz a fütykös?
Én rövidre vágom rajta a szőrt, felette és a gyolyóim is. Volt már aki ezért nem szeretett volna szexelni, mikor oda jutottunk, és kiderült, nagyon szégyeltem magam utána. Sosem borotváltam teljesen még le, szerintem hülyén is nézne ki, meg félek hogy megvágom a bőrt a zacsin. A korombeli lányok nagy része, ezt tényleg ennyire szigorúan nézi? 🙁
Engem nem zavar, ha a lánynak se csupasz, ne kínozza meg magát divatból, és én sem szeretném, ha nem muszáj.
Ideje lenne már megérteni:
A lányok többsége l3sz4rja mekkora, egyenes, görbe, lila vagy barna, szőrös vagy nem a f4szod.
Lehetnek preferenciák, de nem ez a lényeg.
A lányoknak az számít hogy megnyerő pasi legyél, és az akármilyen f4szodat tudd használni.
A férfiak nagy részének borotvált pénisze volt akivel együtt voltam, de igazából a szőrös sem zavar, ha ápolt.
A szőr hossza abból a szempontból fontos, hogy nem szeretném azt nyelni vagy a számból vadászni szopás közben.
Szóval szerintem a rövidre nyírttal semmi gond nincsen.
27n
8-as
Köszi, Te egy normális Nő lehetsz akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!