Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, 18-26 közt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, 18-26 közt elsősorban, aki nem tartja visszataszítónak, ha nem teljesen csupasz a fütykös?

Figyelt kérdés

Én rövidre vágom rajta a szőrt, felette és a gyolyóim is. Volt már aki ezért nem szeretett volna szexelni, mikor oda jutottunk, és kiderült, nagyon szégyeltem magam utána. Sosem borotváltam teljesen még le, szerintem hülyén is nézne ki, meg félek hogy megvágom a bőrt a zacsin. A korombeli lányok nagy része, ezt tényleg ennyire szigorúan nézi? 🙁

Engem nem zavar, ha a lánynak se csupasz, ne kínozza meg magát divatból, és én sem szeretném, ha nem muszáj.

nov. 29. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ápolt akkor szerintem semmi gond vele. N26
nov. 29. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ideje lenne már megérteni:

A lányok többsége l3sz4rja mekkora, egyenes, görbe, lila vagy barna, szőrös vagy nem a f4szod.

Lehetnek preferenciák, de nem ez a lényeg.

A lányoknak az számít hogy megnyerő pasi legyél, és az akármilyen f4szodat tudd használni.

nov. 29. 20:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz, ápolt legyen. Felőlem mindenkinek olyan szőrös ahogy neki a kényelmes. Én sem mások miatt borotválom vagy épp hagyom meg a puncimon a szőrt. 18l
nov. 29. 20:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem irigyellek. Én már túl vagyok ezen, hogy emiatt szorongjak, az lényeg, én hogy érzem magam jól, erotikusnak és férfinak, ha valakinek csak ezért nem kell egy szex, amit lehet, hogy élvezne szőrtől függetlenül, az magával baszik ki. Nekem pl. sose szempont a fanszőr, ha kívánok egy nőt, szőrös pinával is kívánom, sőt, odavagyok a fanszőréért.
nov. 29. 20:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
3-as Egy kicsi pénisz nem tűnik túl "kisfiúsnak", ha csupi is ?
nov. 29. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Kit érdekel hogy te most milyenre fazonírozod. K.rva szh.r reklám.
nov. 29. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Én még szőrt nem vagdostam magamról de végigkúrtam mindenféle társadalmi réteget, az egyetemi tanárnőtől kezdve a doktornőkön át a varrónőig.....akinek nem tetszik mehet a picsába, de ilyen még nem volt...
nov. 29. 21:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak nagy részének borotvált pénisze volt akivel együtt voltam, de igazából a szőrös sem zavar, ha ápolt.

A szőr hossza abból a szempontból fontos, hogy nem szeretném azt nyelni vagy a számból vadászni szopás közben.

Szóval szerintem a rövidre nyírttal semmi gond nincsen.

27n

nov. 29. 22:08
 9/13 A kérdező kommentje:

8-as

Köszi, Te egy normális Nő lehetsz akkor!

nov. 29. 22:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#5 Szerintem egy 16 év feletti fiúnak már teljesen másképp néz ki a kukija mint egy kisfiúnak. Még ha kicsi is lankadtan. Szerintem nem kisfiús, ha vki úgy érzi jól magát, akkor elfogadom, bár nekem a kedvencem ha rövidre van nyírva. #3 voltam🙂
nov. 29. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!