Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szélesebb csípő tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szélesebb csípő tényleg vonzó vagy inkább visszataszító tud lenni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 7. 18:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lányban? Vonzó persze, mint a fene.
2021. ápr. 7. 18:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

számomra vonzó, bár sok lány úgy áll hozzá "nagy a seggem" és nem mindenkinek tetszik így önmaga

szóval úgy jó, ha nagy popsi van és egészséges önbizalom és hozzáállás ehhez is

F

2021. ápr. 7. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában? Semleges, csak a "többi résszel" együtt értelmezhető. Nem mindegy milyen hozzá a derék, popsi, mellek, arc, lábak - úgy egyben az alak, arc ahogy van (na meg a személyiség).
2021. ápr. 7. 18:32
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Visszataszító is tud lenni, nekem sokszor kritizálták az alkatomat (93cm csípő, 58 derék, szóval nem is olyan durva a különbség). "Nagy a p*csád", "aránytalan" és hasonló jelzőkkel illettek, mondjuk én nem számítok szépnek. Ha jó nő lennék ettől függetlenül, biztos elnéznék többen. Azért én elégedett vagyok magammal, nem hat meg a férfiak negatív véleménye :)
2021. ápr. 7. 18:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem mi a baj a széles csípővel.

Szerintem nagyon vonzó.

2021. ápr. 7. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor értitek már meg hölgyek, hogy a legfontosabb az, hogy az önbizalmatok a helyén legyen?:) A kisugárzás a fontos. Az a kis plusz. Meg sem gondolnátok, hogy mennyit hozzátesz az összképhez. Nagyon sokszor látok csinos, szép arcú hölgyeket de semmit nem vált ki. Nem gondolok egyből arra, hogy: "uhh..vajon milyen lehet vele?!". Nagyon sokszor olyan nőkre figyelek fel, akik külsőre teljesen átlagosak..de ott van az a plusz. Az a fajta kisugárzás, hogy egyszerűen nem lehet megmaradni mellettük. Még a covid előtt volt egy olyan eset, hogy rendesen elszégyeltem magam. A boltban láttam egy nőt. Teljesen átlagos kinézettel. Nem volt modell alkat..es 50 kg sem. A lányával volt aki viszont csinos volt. A nő kb 40-45 lehetett. De még is őt néztem. De annyira, hogy már kellemetlenül éreztem magam mert nem szoktam így megbámúlni embereket. Egyből azon gondolkodtam, hogy vajon milyen lehet vele, hogy csókol az ágyban milyen..stb. Ez a fontos a nőknél. Ez a fajta kisugárzás, amitől a légy leesik a falról kb:D. Ehez viszont azt kell, hogy elégedettek legyetek saját magatokkal. Magabiztossággal, jó kisugárzással és egy nagy mosollyal már eléritek amit szeretnétek! Sokszor olyan dolgokkal nem vagytok elégedettek, ami amúgy szexi. Pl sok nő szégyenli a kis "tigris csíkokat". Pedig rohadt szexi! Vagy a szélesebb csípő, ami szintén az!:)23f
2021. ápr. 7. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vonzó 😇
2021. ápr. 7. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Összkép!
2021. ápr. 7. 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A termékenység jele, tuti hogy nem lesz gond a gyereknél!
2021. ápr. 7. 20:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb, nagyon izgató
2021. ápr. 7. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!