Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha meztelenül már visszataszítónak találnátok a csaj testét? Hogy lehet visszatáncolni?
Mégis mi volt az a vissza taszitó hogy majdnem rosszul lettél?
Egy 90 éves mamánál még megérteném ha nem tetszik
Igazán elmesélhetnéd a részleteket arról a testről.
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Annyira csúnya nem lehetett pedig, ha előtte szépnek láttad. Nekem két hasonló esetem volt: egyszer egy arcban is, és viselkedésben is taszító csaj annyira rámnyomult, hogy végül muszáj volt hagyjam, hogy leszopjon (most durva lenne az a szó, hogy megerőszakolt :)) Na hát nekem fel sem állt rá, úgy csinálta végig, de ennek ellenére azt mondta, szívesen csinálna többet is, jó a farkam.... Ha már ennyire akarta, miért ne hagytam volna, hülyeség visszatáncolni.
Másik egy túlsúlyos lány volt, akivel szimplán nagyon jól éreztem magam, de végül ő szexet is akart. Én pedig benne voltam, legalább kipróbálom ezt is, gondoltam. Hát első két próbálkozásnál nem állt fel rá :) De harmadjára sikerült, és akkor jöttem rá, hogy nem is rossz, sőt. Szóval ha már ott van a helyzet, hogy összejöttetek, meg minden, csak emiatt nem illik otthagyni a csajt. 24f
Gondolom a kérdező akkor életében látott először olyan puncit, amit itt az oldalon csak kedvesen "saláta" néven hívnak.
Az is lehet, hogy a lánynak volt valamilyen műtéti hege ami csúnyán gyógyult. Egyik barátnőmnek combnyaktörése volt, az egész combján csúnya hegek vannak elszórva, elsőre nem szexi.
Például egyenes beszéd?
Egyébként ha ruhában tetszik a csaj, és szerelmes vagy belé, nagy meglepetés nem érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!