Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, 18-26 közt elsősorban, aki nem tartja visszataszítónak, ha nem teljesen csupasz a fütykös?
Én rövidre vágom rajta a szőrt, felette és a gyolyóim is. Volt már aki ezért nem szeretett volna szexelni, mikor oda jutottunk, és kiderült, nagyon szégyeltem magam utána. Sosem borotváltam teljesen még le, szerintem hülyén is nézne ki, meg félek hogy megvágom a bőrt a zacsin. A korombeli lányok nagy része, ezt tényleg ennyire szigorúan nézi? 🙁
Engem nem zavar, ha a lánynak se csupasz, ne kínozza meg magát divatból, és én sem szeretném, ha nem muszáj.
3-as
Te akkor nagyon érett gondolkodású Nő vagy, sajnos az eddigi barátnőim nem ilyenek voltak mint Te. A párod nagyonszerncsés, hogy vele vagy!
Az a vicces, hogy amikor fiatalabb voltam, inkább a borotvált felé húztam, valahogy elundorított a szőr, vagy nem tudom, ellenben most, hogy a párommal lassan 2 éve együtt vagyunk, imádom amikor borostás neki, és rövidre nyírt, annnnnnnyira jól is áll neki, meg minden:3 szerintem korfüggő, tekintettel arra, hogy mindenhez meg kell érni, ez se egyből jön. Fejben is mire megérik az ember, borzalmasan sok idő.
21/L
14
Az valahol nagyon szomorú, hogy mára a mentális szexuális megérés egyik tétele lett a fanszőr elfogadása és a nem undorodás tőle, miközben maga a fanszőr a szexuális érettség biológiai jele. Borzasztó káros az a mai közeg, amibe a lányok belenőnek már 10-11 éves koruktól fogva, hogy a fanszőr undorító, igénytelenség, aki nőként ad magára, az leszedi, ugyanabba a kategóriába esik, mintha egy fekete szőrszálakkal ellepett női vádliról beszélnénk, ami átüt a harisnyán. És nyilván, ha saját magamon fúúj a fanszőr, akkor másokon is, a fqszon is fúúj. Szóval lehet projektálni a férfiakra is a csupaszítási elvárást, mint igényességi alapot. Holott pusztán ízlésről meg praktikumról szól ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!