Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mitől akadtok ki legjobban szex előtt/közben? Írjatok kort is.
Figyelt kérdés
tegnap 18:44
1/9 anonim válasza:
Erről egy vicc jutott eszembe:
Hogyan érd el, hogy a csaj 15 percig sikítson orgazmus után is?
Töröld a farkad a függönybe.
2/9 Eric Griffin válasza:
Egyszer lehánytam egyet. Ő mondjuk nem volt oda érte.
3/9 anonim válasza:
Ápolatlanság és a bunkó viselkedés. Persze volt, aki rémesen bénán csinálta, de mégsem tudtam haragudni rá, mert egyébként barátságos volt.
4/9 cinderella_ válasza:
Ha nem végez, mire kezdődik a műsorom. 🤭
5/9 anonim válasza:
"Előtte" ha visszautasít. Közben pedig attól amikor közli hogy mindjárt elmegy -hangulat romboló. És úgyse mondhatom hogy "neee bírd még 5 percig"
6/9 anonim válasza:
Amikor már majdnem orgazmusom van, pont tökéletes ahogy csinálja, erre rájön, és teljesen másképp (általában gyorsabban/durvábban) folytatja. Ezt ne.
8/9 anonim válasza:
Ha nekem kell magamnak befejezni mert nem érez potenciált arra hogy ha másképp nem legalább csikló orgazmusom legyen
1x volt olyan is hogy bármit csináltam lett elég kemény pedig hiába kérdeztem hogy esne jól neki
Szóval a puha kukitól és a bennragadt orgazmustól kapok agyfszt
N
9/9 anonim válasza:
Szex előtt meg attól h nem hajlandó legalább kukit mosni ha de akkor nincs is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!