Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már veletek, hogy a pasi nem bírta a tempótokat az ágyban? Milyen volt?
Figyelt kérdés
tegnap 18:10
1/6 anonim válasza:
Nagyon megrépáztam mindegyiket, könyörögtek, hogy nyomjam be nekik még a tökeimet is. 🤗
2/6 anonim válasza:
Olyan volt, hogy az én libidóm jóval nagyobb volt mint a pasié, sokkal többször kívántam az együttlétet. Egyre jobban frusztrálta hogy “álllandóan a szexszel nyaggatom” úgyhogy szakítottunk.
4/6 anonim válasza:
Olyan volt már,hogy második menetet szeretett volna,és rám mászott.Én nem bántam,de amikor végeztünk,én akartam még egyet,de ő már azt mondta,hogy nem ő már kivan. :)Maszturbáljak ha akarom,de nem hagytam annyiba és még egyszer szeretkeztünk.
5/6 anonim válasza:
Elő sajnos elég sok a gyorstüzelő aki nagyra tartja magát de teljesítmény meg 0.
6/6 anonim válasza:
Sokszor. Sok pasi nem tud vad lenni csak nyomja be ugyanugy picikét és lassan. Ha kértem h gyorsabban és erősebben szinte mintha kínoztattak volna őket. Nah meg arról ne is beszéljünk hány megy el gyorsan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!