Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vékony fiú miért nem kell a lányoknak?
Figyelt kérdés
Az átlagos testalkatú lányok tetszenek nekem. Sosem volt még barátnőm és sosem szexeltem rendszeresen.
Ennyire visszataszítóak a vékony fiúk?
Kb 190/70
2020. aug. 15. 11:04
2/9 anonim válasza:
Ne aggódj, a vastag srácoknak sincs szerencséjük
3/9 anonim válasza:
Én nem tartom vonzónak a vékony pasikat, de ettől függetlenül van olyan nő akinek te is tetszeni fogsz.
5/9 anonim válasza:
Az önbizalomhiány és a testalkatod hibáztatása sokkal kevésbé lehet vonzó mint maga a testalkatod. Ettől még lehet, hogy az sem jön be másoknak, de ha te szereted és megtanulsz vele stílusosan élni, bőven lesz esélyed.
6/9 anonim válasza:
a rinyád miatt nem kellesz
én alacsonyabb vagyok, régen elég vékony voltam mégis tudtam csajozni
7/9 anonim válasza:
Semmi gond nincs a vékony pasikkal, az enyém is az és több, mint 2 méter magas, az exem is 195 körül volt. Persze az ideális mondjuk 180-185 körül lenne, de nemcsak ez számít, szóval ez még önmagában véve nem zárja ki, hogy partnert találj magadnak.
8/9 anonim válasza:
Hát azért 70-kilóval nem vagy olyan vèkony hiába vagy magas.
9/9 anonim válasza:
Nem vissza taszítóak hanem vonzóbbak mint a hájasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!