Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mindíg csak a teltebb lányoknak jövök be?
Szerintem nem nézek ki rosszul, adok is magamra. Aktívan sportolok, és ez a testem is meglátszik. Én vagyok a hülye, hogy úgy mond elvárom, hogy a lány is adjon magára? Ne legyen elhízott?
F22
Az én barátnőm is dundi. Van mit fogni bőven de mocskosul ápolt csaj. Volt vékony barátnőm is..nem tudtam mit fogni rajta a csontjai szúrtak állandóan. Vele nincs ez. És hidd el: baromi szexi tud lenni ha arányosan dundi (szvl nem 120kg)
De hát kinek mi:)
A kulcsszó a "szerinted". Ha tényleg jól néznél ki, a vékonyabbaknak is bejönnél, de valójában épp csak annyira nézel ki jól, hogy ne legyél nyavalygó szüzike és ne csak akkor kapj nőt, ha fizetsz érte, akkor is csak egy órára.
Egy tucatember lehetsz, akinél pont azok a csajok kezdeményeznek, akiknek már elegük van abból, hogy csak szakadt, büdös, kirohadt fogú alkoholista trógerek szólítgatják le őket és örülnének egy olyannak, akivel meg is lehet jelenni szégyenérzet nélkül.
A vékonyak körül viszont zsizsegnek mindig annyian, hogy miért is kellenél nekik pont te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!