Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vékony testű fiú csak a nagyon túlsúlyos lányoknak jön be?
Én eléggé vékony vagyok, nem tudok hízni bármit csinálok.
Az átlagos alkatú lányok rám sem néznek. Pedig nekem ők tetszenének.
Mivel vékony vagyok így pár évvel kevesebbnek tűnök. Az arcom elvileg helyes mások szerint.
Egy vékony fiúnak csak a túlsúlyos lányoknál van esélye?
186 cm magas és 66 kiló vagyok.
Te, a modellek is vekonyak, magasak, fiatalos arcuak. Mas okbol, oke, hogy gyakran melegek, de jo izlesu noknek tetszenek.
Az arisztokratikus kulso nem annyira divat Magyarorszagon. Sportosnak sem az izmosat nevezik, hanem meg a gnom, sittes, getto diler, strici fazonra gyurt aranytalan csavokat.
Idosebb noknek, kifinomultabb izlesu lanyoknak johetsz be nagyobb esellyel.
Szerintem vmi más okból nincs szerencséd a nőknél. Főleg, hogy már a kérdés is hülyeség vagy általánosítás. Meg külunven is a túlsúlyos lányoknak miért pont a nagyon vékony srácok jönnének be?!
S a vékonyságnak és a kor kinézetnek az összefüggését sem nagyon értem. Na mindegy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!