Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony alkatú, zárkótott fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony alkatú, zárkótott fiú csak a rondább lányoknak jön be?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, de nekem az átlagos lányok tetszenek, egy elhízottabb, előnytelenebb arcú lányhoz nem tudnék vonzódni.

Így jobb ha inkább elfelejtem a lányokat?

2020. jún. 15. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, próbálkozni mindig lehet, csak készülj fel a visszautasításra is. A nagy számok törvényével előbb-utóbb csak össze kéne jönnie 🤔
2020. jún. 15. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy egy nő ronda még nem biztos hogy a vékony zárkózott fiúk tetszenek neki, ebben semmi össze függés nincs.

Mindenkinek más az ízlése, szoktam nőket látni nagyon vekony pasikkal, úgyhogy van ilyen is.

Mindkettő dolgon tudsz változtatni, a testalkatodon is és azon is hogy ne legyél ennyire zárkózott.

2020. jún. 16. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy szerintem, hogy külsőre milyen vagy. Ha jó a humorod, akkor nyert ügyed van a csajoknál
2020. jún. 16. 01:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mesélek valamit.

A párom vékony alkatú férfi, és nagyon durván csendes típús. Én meg az a tipik nő vagyok (nem nagyképűségből) akit mindenki megakar kapni.

És képzeld el,

halálosan szerelmes vagyok a páromba❤️ Nekem nem kellenek a jó képű férfiak. Engem ők nem vonzanak..... Nem vonz a sárm, nem vonz a pénz......

nekem nem számítanak a külsőségek!

Az fogott meg benne, hogy nem nyomult. Kedves volt, őszínte, tiszta szívű.

Akárhova megyünk megnéznek minket. "Hogy egy ilyen nő, hogy lehet együtt egy ilyen palival"

És én ezeken csak mosolygok. Mert tudom, hogy az idő majd igazolja a szerelmünket.

Ő is gyakran kérdezi, hogy mit szeretek benne....

De erre nincsenek szavak❤️

Én azt mondom neked, hogy aki az alkatodat nézi, az nem hozzad való.

Akinek nem tetszik a habitusod, az nem érdemel meg téged!

Addig keresd a párod, amíg azt nem érzed, hogy igen, Ő az!❤️

2020. jún. 16. 01:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg kifejezetten a vékony, csendes srácok a zsánerem. Amíg dagadt és ronda voltam is így éreztem, és most 50kilósan is, szóval mint ahogy írták, nincs összefüggés.
2020. jún. 16. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Bárkinek bejohetsz :) én is ilyen voltam, mikor osszejottem a barátnőmmel, azóta "kigyúrtam" magam, de a lényegen nem változtat
2020. jún. 16. 08:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!