Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetett velem ez? /F
Az történt hogy igazából megcsalt a baratnom, de ezt en csak videon lattam meg utolag, es onnan tudtam meg.
Es igazabol mikor elkezdtem nezni a videot meg nem tudtam mit fog csinalni rajta, viszont mikor leterdelt a csavo ele, mar sejtettem mi fog tortenni, es ilyen nagyon nagy ijedtseg erzes volt bennem, es bizsergett a melkasomtol egeszen a nemiszervemig, nem tudom teljesen leirni milyen volt de nagyon fura, es mikor elkezdett nyulkalni is nadragon keresztul a csavo farkahoz, ez az erzes egyre erosodott, nagyon gyorsan vert a szivem es feltekeny is voltam es ez az ijedtseg erzes bennem volt, emellett nagyon felallt a farkam is.
Es amint elovette a csavo farkat es epp hogy a szajahoz ertette, teljesen minden erintes nelkul elelveztem, akkor volt minden fentebb leirt erzesem a legintenzivebb, es nagyon fura volt hogy ugymond a semmitol elelveztem.
Es aztan tukorbe neztem es tiszta voros is volt a fejem.
Utana persze szakitottunk es nem viselt meg annyira, de nem ertem miert elveztem el es miert izgultam fel ennyire az ijedtseg es a feltekenyseg mellett.
Szerintetek miert lehetett? Sosem volt velem ilyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!