Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erdekelhetem "ugy" amikor ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdekelhetem "ugy" amikor ezt csinalja? Mi jarhat a fejeben?

Figyelt kérdés
Meg látjuk egymást és lenéz a cickoimra. De nem folyamatosan bámulva. Egyébként nekem nem tetszenek mert kicsik. 😣
2020. aug. 13. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki, tetszenek neki a melleid, de direktben nem akarja bámulni.
2020. aug. 13. 16:51
 2/7 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Egyértelműen igen.
2020. aug. 13. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki :)
2020. aug. 13. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Napi gondolatolvasó kérdés... a válasz ugyanaz, honnan tudjuk ki mire gondol? Te látod a szemeit, te beszélgetsz vele, te ismered a reakcióit.

Ha akarsz tőle valamit akkor vesd be a legbűbájosabb mosolyodat és pozitív visszajelzésekkel bátorítsd hogy kezdeményezzen.

2020. aug. 13. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem igazan beszelunk. Es semleges arcot szokott kozben vagni
2020. aug. 14. 01:48
 6/7 anonymousreview60 ***** válasza:

"Egyébként nekem nem tetszenek mert kicsik." Sok "kicsi"(nek gondolt), de kemény és kib@ßott jó alakú mell szebb mint a nagy és emiatt lógósabb mell.

"Nem igazan beszelunk." Esetleg nem mer.

"Es semleges arcot szokott kozben vagni" Van néhány kolléganőm, akit nagyon szeretnék megdugni vagy legalább kinyalni. De nem "léptem" az irányába, mert van, amelyik metakommunikációval jelezte nem-érdeklődését, a másikkal nem vagyok egy ligában. De együtt kell dolgozni velük, azt meg csak nem mutathatom, hogy "belül" mennyire csorog a nyálam rájuk. Ezért semleges/komoly arcot mutatok. A mellre lepillantás ösztönszerű, nem teljesen visszafogható.

Rajtad áll, hogy ha tetszik a pasi, adj neki jeleket, kezdeményezz, hogy merjen lépni.

2020. aug. 14. 05:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg azert vag semleges arcot, mert van annyira intelligens, hogy ne bamulja oket csorgo nyallal. :D probalja oket eszrevehetetlenul nezni, csak van, hogy nem jon neki ossze :)
2020. aug. 14. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!