Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rasszista prostituáltakhoz magyarok sem mennek szívesen?
Figyelt kérdés
Rengeteg rasszista prostituált van aki kiírja a adatlapjára hogy roma származású cigány egyéneket nem áll módjában fogadni ,romákat nem vállal stb.
De az ilyen prostituálthoz magyarok sem mennek szívesen?
Mert az ilyenek általában flegmák válogatósak ,vagy van olyan lúzer magyar férfi aki még ilyen lányokat is meglátogat?
2020. aug. 12. 19:40
11/17 A kérdező kommentje:
11# mekkora lúzerek vagytok hogy egyáltalán prostiztok.
2020. aug. 13. 09:13
12/17 anonim válasza:
Nagy ám
Olyan nőkkel voltam akikkel te soha 😀 nem is fogadnának 😀
13/17 A kérdező kommentje:
Én nem is akarok hozzájuk menni azért mert hetero vagyok és a fiúk vonzanak ,de még ha fiúnak születtem volna akkor sem mennék el k..rvához inkább egyedül maradnák örökre.
2020. aug. 13. 09:36
14/17 anonim válasza:
Nyugi, ilyen mentalitással ez a kívánságod teljesül, egyedül fogsz maradni, örökre. :D
15/17 anonim válasza:
Közös lyuk még kecskéből se kéne, mi? :D
16/17 anonim válasza:
ilyeneket csalnak meg otthon a férjük :D
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, több oka lehet a prostizásnak, ne ítélj. Inkább önzetlenül elégítsd ki a pasid/kedvesed/kúrópartnered igényeit, és nem fog kurvázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!