Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a prostituáltaknak lelki sérülései vannak?
Azt mondják, nem áll értelmes nő annak... DE
Van aki azért áll, mert lelki sérülése van (megerőszakolták kicsinek, nem voltam szülők stb.)
Van aki azért áll, mert esetleg ez az egy pénz szerzési dolgot látja...
Van aki meg alapból élvezi, és pár évig annak áll, hogy pémzt szedjem
Soknak van mentális sérülése ez tény. Sokan jönnek úgymond hátrányos helyzetből, szociális háló, családi háttér nélkül, vagy éppen kényszerítik őket. Ha nem prostik lennének, akkor is eleve mentális sérülésekkel lennének tele.
Ez viszont nem feltétlenül igaz az összes prostira! Van aki egyszerűen csak a könnyű pénzt szereti, dolgozni meg kevésbé.
Szerintem meg ezek az instás qurvák, abba betegednének bele, ha dolgozni kéne, mint a többi normális nőnek.
Ezt választották.
F
50 rongy 1 óra? 😳
Nem értem azokat a férfiakat, akik fizetnek ezeknek.
Én is imádom a puncit, de hol marad a férfi büszkeség?
Vagy az nincs, mert engem pl zavarna ha a csaj a pénzemre lenne nedves, nem rám.
Én is el tudnék menni rosszlányos krvához, de sokkal nagyobb az élvezet, ha a csaj nem pénzért kapja be pl!
Legalábbis nekem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!