Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan prostitualtak akiknek teljesen szoros a nemi szervuk?
Nagyon nagy vagyam eloben egy igazan fullosan szoros puncit latni. Ami teljesen meg van hagyva.
Mivel a baratnom mindig leborotvalja, ezert arra gondoltam hogy elmennek egy oromlanyhoz, ahol nem szexelnek csak fogdosnam a szoros puncijat, simogatnam a fanszoret es esetleg egy picit belenyalnek a szoros puncijaba.
Ez megvalosithato? Vannak ilyen lanyok?
Kerlek titeket hogy az itelkezestol kimeljetek meg es a kerdesre valaszoljatok.
Szerintem szőrösre gondol.
Ez engem is érdekelne :)
Miért akarod megcsalni ahelyett, hogy elővennéd a tökeid és megmondanád a vágyaid neki. Biztos vagyok benne hogy teljesítené ezt neked, nem akkora dolog.
N
vannak
rl, beszi, csak megtalálod őket
Lehet hogy kényelmetlenül érezné magát, de ha választania kéne hogy megnövessze vagy a pasija kinyaljon egy kvát akkor feltételezem az előbbit választaná... főleg ha megerősítenéd hogy neked mennyire tetszik szexi stb
Hiába pontozol le, nekem van igazam:) Egy balf.sz gerinctelen alak vagy
Te mit szólnál ahhoz, ha egy 30 centis néger péniszről álmodozna a párod, és keresne magának?
Na ugyan ez a helyzet a te esetedben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!