Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó lenne elmenni egy prostihoz, de közben meg teljesen bátortalan vagyok. Tippek?
Amúgy meg ki fog dobni.
Bármennyire is nem tudod elsőre elhinni, SIMÁN megtehetik, hogy kidobják, aki számukra nem szimpatikus/túl félénk/autistaként viselkedő/zavarodott/szűz/ronda.
PONT.
HÁH!! =D XD
Mert ugye amúgy nem adják egymásnak a kilincset a kuncsaftok? Mert nem lehet dunát rekeszteni egy eleve megzuhant korban és társadalomban azokból az emberekből, akiknek nincs vagy idejük, vagy lehetőségük/tehetségük emberi kapcsolatokra, még normális barátra sem, nemhogy egy lányt felszedni és tisztességgel megtartani...
--sarcasm off--
Amúgy meg igen, aki írja, hogy vállal ilyet, az vállal. Simple logic. Tagadtam én ezt?
És esetleg Te említetted, hogy pont rákerestél erre (mielőtt én írtam)?!
Na...
Szóval így is legalább annyi összejön egy hét alatt, mint ami Neked a számítógép/szerelőasztal fölött ülve összejön egy hónap alatt.
Szóval igen, VAN lehetőség válogatni. <szivacs ;)>
Szedd össze magad, és döntsd el h mit szeretnél.
Vqgy prostitni, vagy egy kicsit a nehezebb utat választani, és megpróbálni ismerkedni.
L
Ismét átmegyek szemétládába: egy hasonló "problémával" küzdőnek írtam nemrég ugyanezt, bár alapvetően nem értek egyet a "prostizással".
Ha ahhoz nincs elég vér a pucádban, hogy egy prostihoz elmenj, ahol tényleg semmi más nem számít csak hogy fizess, akkor hogy lesz majd bátorságod ahhoz, hogy egy normális lánnyal ismerkedj, meg merd szólítani, randira hívni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!