Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan nyomjam el az önbizalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyomjam el az önbizalomhiányomat?

Figyelt kérdés
Van egy oldal, ahol találtam egy aranyos srácot, de nem merek ráírni miközben mások szerint jóképű vagyok meg minden, de egyszerűen félek a visszautasítástól vagy attól, h igazából bunkó, esetleg csak szexet szeretne. Mit tegyek? Pont az esetem...plusz az is kiderült(van egy közös ismerősünk, fogjuk rá...viszont nem fog kerítő lenni), h pont a mágnes két pólusa vagyunk, ha értitekxd

2015. nov. 23. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
minden további nélkül
2015. nov. 23. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csináld azt amit én.: Végy egy rohadt nagy levegőt, és az akaratod ellenére bizony küldj neki egy levelet. Nálam az a gondolat menet segített ebben, hogy ha nem próbálom meg akkor ezen fog kattogni az agyam, és rosszabb lesz később..Nincs veszteni valód, legfeljebb ugyan úgy nem beszéltek majd mint az előtt hogy ráírtál volna..igaz szarul esik az elutasító levél, de még rosszabb lesz ha meg sem próbálod..

Remélem segítettem valamit :) és ne próbáld meg elnyomni, mert az kínszenvedés(tapasztalat) meg kell próbálni!

2015. nov. 23. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig úgy írok mintha alapvetőleg nagyképűnek tartanám a másikat :D Így ha nem válaszol, vagy nemleges választ ad, akkor betudom annak, hogy tényleg nagyképű :D
2015. nov. 23. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok veszíteni valód nincs, hiszen ha nem jössz be neki legalább megpróbáltad és semmi sem változik. Ha meg esetleg kiderül, hogy bunkó/csak szexet akar még mindig bármikor visszakozhatsz...
2015. nov. 24. 00:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, nem veszíthesz semmit. Ha nem próbálod meg esélyed sem lesz. Fogalmazd meg neki a levelet,majd végy egy nagy levegőt és küld el.
2015. nov. 24. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!