Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó lenne elmenni egy prostihoz, de közben meg teljesen bátortalan vagyok. Tippek?
a prostik csak az undorító büdös igénytelen alakokat küldik el. ha viszont mosakodsz és a ruháidat is ki szoktad mosni, akkor nem számít nekik, hogy az arcod milyen, hogy kövér vagy-e, vagy h mekkora a f . rkad. persze ha kövér vagy akkor ne is álmodj róla h te vagy felül a törékeny lányon, de haza nem küldenek az tuti.
egyébként én is így voltam mint te, csak én akkor még 19 voltam. biztos van már olyan akit rosszlányokon kinéztél. sztem a megoldás: most rögtön elhatározod magad, és felhívod!!
utána már sima ügy, mert kénytelen leszel elmenni. csak nem mondod le? ott meg már magától zajlanak a dolgok. olyat válassz aki a leírások szerint barátnő feeling, vagy írják h kedves. egy flegma p . csa nekem majdnem elvette a kedvemet az egésztől...
Értékelt lányhoz menj. Mondjuk az sem biztos mert én is olyan hoz mentem volna...de átvert mondjuk legalább nem került pénzbe.
Elküldhet ő nem az a fajta akit strici félhülyére ver ha nincs meg a kvota. És bár szüksége van a pénzre az árból arra következtetek,hogy nem kenyérre költi.
Ha napi egy kuncsaft van ami azért elég fura lenne csodàs társadalmunkbam akkor is bőven felsővezetői fizuja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!