Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehet kinézetre esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet kinézetre esetleg ízre?

Figyelt kérdés
Roma lányoknak milyen a puncijuk? Még nem volt dolgom vele de nemsokára lehet és kicsit félek tőle. Vajon kinézetre ízre milyen lehet?

2020. aug. 11. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%
Remek..a sok rasszista jött le pontozni xdd
2020. aug. 11. 18:00
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Meg fog enni....
2020. aug. 11. 18:54
 13/18 anonim ***** válasza:
26%
#6 ezt olyan szexin írtad :D
2020. aug. 12. 19:24
 14/18 anonim ***** válasza:
26%
#13 Köszi 😌😀🤭
2020. aug. 12. 23:09
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Ezek amiket írnak, hogy ilyen büdös, meg olyan büdös butaságok. Minden p1na büdös, ha nem mossa a gazdája, vagy valami betegsége van. Nekem volt 3 roma(jellegű) csajom. Mindet csak egyszer dugtam meg, mert nem voltak jók az ágyban. Értsd:nem akart szopni egyik se, csak immel-ámmal, g3ci a szájba felejtsd el, annál, felejtsd el volt amelyik nem engedte hátulról. Csalódtam, dobbantottam. Azóta csak fehér csajokkal foglalkozok mert mindent csinálnak és engednek.

A p1nájuk meg sötét, barnás lila ajkakkal.

2020. aug. 18. 14:15
 16/18 manly ***** válasza:
28%
Pont olyan, mint a nem romáknak.
2020. aug. 18. 17:51
 17/18 K.L.Kiss ***** válasza:
71%
Nem tudom, hogy a szerencsémnek tulajdoníthatom-e csak, de nekem volt jó pár roma barátnőm. Mindegyik puncija kifogástalanul tiszta és jó illatú volt.Aki azt állítja, hogy egyik nő puncija sem "szagtalan", nem tudom, mit ért ez alatt. Én a "szag" alatt kellemetlen, állott, nehéz szagot értek. Az izgalmas, friss, üde punciillat nem szag!
2020. aug. 18. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
56%
Roma lányoknak 2 fokkal melegebb a vájat
2020. aug. 26. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!