Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet kinézetre esetleg ízre?
Figyelt kérdés
Roma lányoknak milyen a puncijuk? Még nem volt dolgom vele de nemsokára lehet és kicsit félek tőle. Vajon kinézetre ízre milyen lehet?2020. aug. 11. 13:36
1/18 anonim válasza:
Én ugyan félvér vagyok de annyi hogy sötétebb egy picit , de soha nem volt rá panasz a “szagra “ sem, nyilván ha 1 igénytelent fogtál ki az kellemetlen lessz
2/18 anonim válasza:
Minden ember más...nem hiszem hogy nagyban fog különbözni a többitől
5/18 anonim válasza:
Soha ne állj össze velük tapasztalatból mondom! Nekem nővérem jött össze roma sráccal, azóta is megkeseríti az életünket az egész családja!
6/18 anonim válasza:
Többször volt dolgom velük, én magam pedig félig vagyok az.
Hidd el, nem az dönt, hogy roma vagy nem roma.
Én halistennek mindig ápolt nővel kerültem össze, magyarban is meg romában is.
Szerencsére mindegyiknek iszonyat finom volt a rése. 🤤👌🤭
F
8/18 anonim válasza:
7-es
Biztos te is nagyon igényes, túrós f.aszu, büdöslábú, "szépfiú" lehetsz ha eddig dögszagu p.inák jutottak csak. 🙄😳😂
9/18 anonim válasza:
Kinézetre egy túrósat sikerült megkatétereznem a múltkor.A szaga meg, ehhh.... Ez nem volt egy igényes fajta.
10/18 anonim válasza:
Amúgy sokan nem tehetnek róla milyen az illatuk lent, van akinek ilyen a genetikája, de szerintem egyik nőé sem szagtalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!