Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyenek kinézetre a félig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek kinézetre a félig ázsai flig európai lányok?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 02:06
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ez több dologtól is függ... pl hogy milyen géneket kapott mert sokszor vagy az ázsiai gén domináns de van hogy az europai pl keanu reeves ő is félig ázsiai (aki van a mátrixban meg a john wick-ben de nehezebben lehet látni rajta az ázsiai vonalat! szóval kb mint ő ugy néznek ki vannak akik jobban ázsiaiak és vannak akik jobban fehérek
2020. ápr. 9. 02:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

de google

[link]

2020. ápr. 9. 02:27
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem az egyik legjobb kombó. 👌

F/33

2020. ápr. 9. 02:45
 4/7 jdfGabrella ***** válasza:
Azok a lányok nagyon szépek.
2020. ápr. 9. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok és tényleg abszolút mixnek kell elképzelni. Lágyabbak az ázsiai vonások az arcomon. A testalkatom se ez a pici alacsony vékonyka hanem magas vagyok és átlag testalkatú (nem vagyok egy deszka magyarul:D)

Eddig mindenki azt mondta nagyon szerencsés kombó vagyok. Persze ez egyénenként eltér ki mit örököl

2020. ápr. 9. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Na igen pl nálunk apai részről a lányok szökék kékszeműek férfi részről meg feketék (haj) barna szemuek és ritkán (5-ból 1 talán) pedig vörös haju és barna szemű (de nem az a nagyon rikító hanem inkabb ilyen rozsdás vöröses barna néhol kicsit világosabb néhol meg sotetebb szoval férfiaknál a szebbik fajta vörös haj)

Pl en vörös + barna szemű vagyok unoka húgom pedig vörös kékszemű 🧐 nálam pedig anya apa is fekete haju

A lényeg ez nagyon változó van hogy a géneket recessziven is öröklik emiatt is van hogy előfordult mar sokszor hogy afrikai fekete emberek szőke hajjal születtek! Meg ázsiaiaknál is vörös hajjal! (Persze ezek nem kínaiak voltak hanem inkabb ilyen del kelet ázsiaiak)

2020. ápr. 9. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Mint kósa lajos
2020. ápr. 9. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!