Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket adjak nőként egy férfinak ha akarok tőle valamit?
Figyelt kérdés
Sokszor van, hogy egy társaságban tetszik valaki és szeretnék vele mondjuk valami kis kalandot vagy akár randit, de nem tudom mit tegyek. Nyilván nem mondom telibe, hogy feküdjünk le, de hogy tudom tudatni vele diszkréten, hogy bejön és jó lenne ha lenne valami. Írnátok valamit fiúk/férfiak nektek milyen apró jelek kellenek, miből vágnátok le, hogy mi a helyzet?2020. aug. 10. 22:40
1/10 anonim válasza:
Eredj szoba vele, legy nagyon erdeklodo, nezz melyen a szemebe. Esetleg dicserj meg vmit a megjelenesen.
2/10 anonim válasza:
„Jaj holnap tiszta uncsi napom lesz, nincs kedved moziba menni?”(kajálni, strand,lógni egyet a városban). Tök mind1, innen már sínen van a dolog. Ha kölcsönös, akkor elmegy veled.
3/10 Á.Zoli válasza:
Próbálj meg egyszerre odanyúlni valamiért, és spontán tedd a kezed az ő kezére. Ettől gyere zavarba érintsd meg a vállát és kezdj el magyarázkodni. Szép lassan lecsúsztatod a kezed a mellkasára, természetesen sűrűn nézz a szemébe. A testkontakt nagyon kellemes tud lenni, ha olyan teszi, aki egyébként tetszik! Sok sikert Neked! 💫😊
4/10 anonim válasza:
Szemezz vele, mosolyogj, kezdeményezz beszélgetést, érj hozzá, csavargasd a hajad, nyaldosd az ajkad, mutass többet magadból neki, nevess akár egy gyengébb poénján is, kérj tőle segítséget, dicsérd meg, ha van lehetőség táncoljatok.
6/10 anonim válasza:
A jeleket egy férfi sosem fogja észrevenni, úgyhogy ez halott ügy
7/10 anonim válasza:
Az 5-ös válasz jeleit észre fogja venni :)
8/10 anonim válasza:
Hát én nem értek egyet a 6 os válaszával. Szerintem már csak egy sima nézés is sok mindent elárul. Szerintem ha tetszik egy pasi és kicsit feltűnőbben nézed, esetleg picit mosolyogsz rá, ő ezt már érteni fogja.
Ha viszonozza akkor tetszel neki, ha nem, akkor az azt jelenti, hogy ő nincs rád beindúlva.
9/10 anonim válasza:
8
Nem azt jelenti hogy nem jön be a nő, millió oka lehet hogy nem veszi a jeleket.
10/10 anonim válasza:
Verbálisat!!!
Egy csaj nagyon rám mászott. Nem tudtam mit akar. Lehet csak szórakozik, vagy kapcsolatot akar. Amikor megkérdeztem és azt mondta h "igen, persze" akkor lett világos.
Ezek a férfiak! Szavakból értünk.
Amúgy hová jársz társaságba? Valahogy engem az ilyen csajok mindig elkerültek. Csak prűd fapic$ákkal voltam egy társaságban szinte mindig...
35F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!