Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró(nem biszex) nők 35-től...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró(nem biszex) nők 35-től felfelé!Mit tennétek az alábbi helyzetben?(zsarolás,szex nővel,bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval régebben eljátszottátok valami oknál fogva,hogy egy nálatok jóval fiatalabb nő fontos nektek.Maradjunk ennél a szónál,hogy fontos.Majd egyszer csak megszakítottatok vele minden kapcsolatot,a fiatal nő teljesen belétek esett,de nektek van párotok évtizedek óta (bár már nem vagytok belé szerelmesek),és elvileg heterók vagytok,annak érzitek magatokat.Na most a csaj megzsarolna titeket,hogy egyetlen éjszakát töltsetek el vele,különben napvilágra kerül a fotó,ahol fogjátok egymás kezét,és az sms-ek,amiben leírjátok,hogy tisztában vagytok vele,hogy milyen jó életetek lenne a pasitok nélkül és amiben panaszkodtok,hogy este el akartatok vonulni a másik szobába telefonozni,amikor a pasi már aludt,de már a nyomotokban is van.A munkátok pedig olyan,amihez kell a jó híretek,és amúgy is kínos lenne,hogy egy nálatok 27 évvel fiatalabbra gerjedtek a bizonyítékok alapján,aki ráadásul nő,és mondhatni a volt kollégátok lánya.A lány szép és vonzó egyébként.

Mit tennétek?Kockára tennétek a jó híreteket,vállalnátok a nyilvános megaláztatást és orosz ruletteznétek,hogy esetleg ez a pasitok fülébe is eljut vagy pedig engednétek a lánynak,és szexelnétek vele egyetlen egyszer,ha még azon az éjszakán töröl előttetek minden számotokra "kompromittáló" dolgot?!

(Kérem csak 35 feletti heteró nők válaszoljanak.)

/Ja és kérlek ne "verjük az öklünket",a sztori valamilyen szinten fiktív,de érdekelnének valós vélemények./

2020. aug. 5. 22:28
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Másodszorra elolvastam, és elgondolkoztam a fiatal lány szempontjából, aki úgy érezheti, hogy játszottak vele, eljátszottak az érzéseivel, szórakoztak vele, majd dobták. Ilyen értelemben megértem azt, ahogy érez, mert ez felkavaró lehet.
2020. aug. 7. 20:43
 42/48 anonim ***** válasza:
#41: bárkit megszívathatnak, de ez nem legitimálja, ha cserébe gennyládává válik.
2020. aug. 7. 22:15
 43/48 A kérdező kommentje:
42:Ja,bárkit meg lehet szívatni,csak ez több volt,mint szimpla kis "szívatás".Főleg,hogy ide nem írtam ki mindent (meg máshova sem).Ja,mert "gennyláda" csak a másik fél lehet,aki elkezdte az egészet,ugye?!
2020. aug. 7. 22:36
 44/48 A kérdező kommentje:
42:Te biztos hagynád,hogy szórakozzanak veled,kicsináljanak,és csak mosolyogva tűrnéd az egészet.Jó,hát az te vagy,más meg más!!
2020. aug. 7. 22:37
 45/48 anonim ***** válasza:
Igen, pont az a lényeg, hogy ne alacsonyodj le a másik szintjére. Jól látod.
2020. aug. 7. 22:38
 46/48 A kérdező kommentje:

45-ös

Illik megköszönni,amit adnak!😉

2020. aug. 8. 12:08
 47/48 anonim ***** válasza:
40-es és 41-es vagyok, harmadszorra. Nagyon megértem, ha a fiatalabb lány dühös, mert kihasználták, és eldobták. Megértem azt is, hogy eljátszik a gondolattal, hogy lerántsa a leplet a jól-szituált álarcról. De miért az egy alkalom szex lenne az, ami miatt feladná a bosszút? Az segítene feloldani az az érzést, hogy csak játszottak vele?
2020. aug. 8. 23:02
 48/48 A kérdező kommentje:

47

Igen,pontosan!Segítene.Vagyis el is mulasztaná azt az érzést.

De nyilván ilyen nem lesz (azóta még inkább megbizonyosodtam róla),szóval marad a lepel lerántása az igazságról. ((:

2020. aug. 9. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!