Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró(nem biszex) nők 35-től...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró(nem biszex) nők 35-től felfelé!Mit tennétek az alábbi helyzetben?(zsarolás,szex nővel,bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval régebben eljátszottátok valami oknál fogva,hogy egy nálatok jóval fiatalabb nő fontos nektek.Maradjunk ennél a szónál,hogy fontos.Majd egyszer csak megszakítottatok vele minden kapcsolatot,a fiatal nő teljesen belétek esett,de nektek van párotok évtizedek óta (bár már nem vagytok belé szerelmesek),és elvileg heterók vagytok,annak érzitek magatokat.Na most a csaj megzsarolna titeket,hogy egyetlen éjszakát töltsetek el vele,különben napvilágra kerül a fotó,ahol fogjátok egymás kezét,és az sms-ek,amiben leírjátok,hogy tisztában vagytok vele,hogy milyen jó életetek lenne a pasitok nélkül és amiben panaszkodtok,hogy este el akartatok vonulni a másik szobába telefonozni,amikor a pasi már aludt,de már a nyomotokban is van.A munkátok pedig olyan,amihez kell a jó híretek,és amúgy is kínos lenne,hogy egy nálatok 27 évvel fiatalabbra gerjedtek a bizonyítékok alapján,aki ráadásul nő,és mondhatni a volt kollégátok lánya.A lány szép és vonzó egyébként.

Mit tennétek?Kockára tennétek a jó híreteket,vállalnátok a nyilvános megaláztatást és orosz ruletteznétek,hogy esetleg ez a pasitok fülébe is eljut vagy pedig engednétek a lánynak,és szexelnétek vele egyetlen egyszer,ha még azon az éjszakán töröl előttetek minden számotokra "kompromittáló" dolgot?!

(Kérem csak 35 feletti heteró nők válaszoljanak.)

/Ja és kérlek ne "verjük az öklünket",a sztori valamilyen szinten fiktív,de érdekelnének valós vélemények./

2020. aug. 5. 22:28
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

#23 vagyok

Nekem tervedről nem írtál.

2020. aug. 5. 23:34
 32/48 A kérdező kommentje:

23:34

Akkor nem tudom kivagy,másnak nem meséltem,hogy szövetkeztek ellenem,csak egyetlen embernek,de mindegy.

Amúgy az a céljuk úgyis,hogy beleőrüljek a történetbe. (:

2020. aug. 5. 23:37
 33/48 anonim ***** válasza:
Az én vagyok, de tervedről nem beszéltél. Olvashatod, arról a 28-asnak írtál :D
2020. aug. 5. 23:39
 34/48 anonim ***** válasza:

Akkor azt még korábban írtad. Mindegy, emberileg rohadtul elítélendő volt az, ahogyan a képekkel zsarolás is.

#23 jóhiszemű, kedves meg minden, de sajnos a mentális egészséged már alapból ráment erre (is). Ha tényleg valami jótanácsot akarsz hallani, akkor tényleg inkább menj el messzire, menj külföldre, ahogy azt írtad korábban egy másik kérdésed alatt, ismerj meg egy teljesen új környezetet, temetkezz az új munkádba, stb. Hidd el, jót fog tenni.

2020. aug. 5. 23:40
 35/48 anonim ***** válasza:
#34 Direkt fogalmaztam így. Voltam már durvább is, de nem akartam megint nyers lenni, megint megbántani. Mondjuk mintha ő nem nyírná a válaszolókat sorban :D
2020. aug. 5. 23:47
 36/48 A kérdező kommentje:

23:40

Nem,ilyen sosem történt.

Meg a képekkel zsarolás sem történt meg,de írtam is,hogy nagyrészt fiktív a történet. :'DD

Erre is?Te már csak tudod. :'DD

2020. aug. 5. 23:48
 37/48 A kérdező kommentje:

23:39

Nem írhattam,mert olyan terv nem volt,amire gondolt. :'D

2020. aug. 5. 23:50
 38/48 anonim ***** válasza:

#29 akkor különbözőek vagyunk. Engem ennyire nem érdekel az emberek véleménye, mint téged. A párommal való kapcsolat lenne a probléma, de ha tényleg komolyan gondoltad amit írtál akkor nem kár érte, ha pedig egy vita vagy összekapás után hirtelen felindultságból, akkor meg helyrehozható szerintem.

Egyébként érdekelne mi a valós sztori, mert nem hiszem el h egy ilyen kézfogás egy fiatalabb nővel ennyire elítélendő lenne :D

2020. aug. 6. 08:56
 39/48 A kérdező kommentje:

08:56 "ha tényleg komolyan gondoltad,amit írtál akkor nem kár érte" Ezt hogy érted?

Hát egyáltalán nem szokványos és átlagos meg "normális" dolog,hogy két nő több évtizedes korkülönbséggel fogják egymás kezét,amikor egyáltalán nem rokonok.Még egy anya-lánya kapcsolatban belefér,bár már necces,ha a lány elmúlt 18,de így meg...

A valós sztori az,hogy az idősebb nő még puszit is adott a fiatalabb nyakára meg többször hozzáért a seggéhez meg levetkőzött előtte,amikor öltözött a fürdőben öltözés helyett.Nem véletlen tart az illető attól,hogy a kép nyilvánosságra kerül,ahol fogja a kezem.(Visszahallottam valakitől.) Mert egy kézfogás lehet nem utal szexuális vonzalomra,de a többivel együtt már "érdekes".Egyébként pedig valószínűleg vélt és remélt anyagi haszon miatt viselkedett így a nő.

2020. aug. 6. 13:22
 40/48 anonim ***** válasza:
Megfelelek a feltételeknek, 35 feletti heteró nő vagyok ráadásul éppen ilyen boldogtalan párkapcsolatban. Szóval jól el tudom képzelni a helyzetet, DE, egész egyszerűen azt gondolom, hogy ilyen zsarolásba nem szabad belemenni, mert mi a biztosíték arra, hogy az az egy alkalom után nem folytatja e tovább a zsarolást? esetleg újabb "bizonyítékokat " szerez az alatt ráadásul igencsak rontja a szexuális együttlétet is, ha ilyen okokból kerül rá sor. Szóval nem engednék neki..
2020. aug. 7. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!