Hogyan lehet zsarolással 50%-os béremelést kiharcolni? Miért enged a cég ennek a zsarolásnak?
Egy cég miért megy bele abba, hogy 50%-kal több bért adjon egy alkalmazottjának csak azért mert az az asztalra csapott és közölte ha nem kap 50%-os emelést , felmond elmegy?
Erre első körben elküldték őt a gyászba mondták menjen ahova akar, majd amikor az illető napokig tényleg nem jött be dolgozni rátelefonáltak hogy megkapja csak jöjjön.
Miért enged a cég egy ilyen pofátlan zsarolásnak?
És még úgy se értem a dolgot hogy már fenn van hirdetésben az illető állása, ha lesz ember küldik is el. de egyhamar nem lesz másik.
"ilyen poziciókban ezt gyakran megszokták csinálni"
KÖzépiskola, reál szakos tanár. Ez az a szint? Én nem igazán tartom annak.
"ilyen poziciókban"
Nem kissé vicces hogy eztt írod "ilyen " pozíció miközben azt se tudhattad milyen pozi mert nem írtam le eredetileg.
Honnan tudod hogy milyen pozi és lehet-e rá embert kapni?
"KÖzépiskola, reál szakos tanár."
Hazudsz.
Köszönjük az újabb kamukérdést.
"Ezt nem mindenhol lehet eljátszani, "
Hát itt is keresik az utódot.... szóval nem tudni meddig örülhet az emelésnek de nem innen megy nyugdíjba az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!