Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró(nem biszex) nők 35-től...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró(nem biszex) nők 35-től felfelé!Mit tennétek az alábbi helyzetben?(zsarolás,szex nővel,bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval régebben eljátszottátok valami oknál fogva,hogy egy nálatok jóval fiatalabb nő fontos nektek.Maradjunk ennél a szónál,hogy fontos.Majd egyszer csak megszakítottatok vele minden kapcsolatot,a fiatal nő teljesen belétek esett,de nektek van párotok évtizedek óta (bár már nem vagytok belé szerelmesek),és elvileg heterók vagytok,annak érzitek magatokat.Na most a csaj megzsarolna titeket,hogy egyetlen éjszakát töltsetek el vele,különben napvilágra kerül a fotó,ahol fogjátok egymás kezét,és az sms-ek,amiben leírjátok,hogy tisztában vagytok vele,hogy milyen jó életetek lenne a pasitok nélkül és amiben panaszkodtok,hogy este el akartatok vonulni a másik szobába telefonozni,amikor a pasi már aludt,de már a nyomotokban is van.A munkátok pedig olyan,amihez kell a jó híretek,és amúgy is kínos lenne,hogy egy nálatok 27 évvel fiatalabbra gerjedtek a bizonyítékok alapján,aki ráadásul nő,és mondhatni a volt kollégátok lánya.A lány szép és vonzó egyébként.

Mit tennétek?Kockára tennétek a jó híreteket,vállalnátok a nyilvános megaláztatást és orosz ruletteznétek,hogy esetleg ez a pasitok fülébe is eljut vagy pedig engednétek a lánynak,és szexelnétek vele egyetlen egyszer,ha még azon az éjszakán töröl előttetek minden számotokra "kompromittáló" dolgot?!

(Kérem csak 35 feletti heteró nők válaszoljanak.)

/Ja és kérlek ne "verjük az öklünket",a sztori valamilyen szinten fiktív,de érdekelnének valós vélemények./

2020. aug. 5. 22:28
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
23:04 Igen,a fiatal nő nem heteró,de az idősebb heteró.Már világos?:'D
2020. aug. 5. 23:11
 22/48 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne a zsarolása, ezek egyáltalán nem olyan dolgok ami bármit is tönkre tehetne :D jó, a pasiddal kicsit összekapnál de megbeszélhető a dolog. De még ha durvább dolgokkal is zsarolna, akkor megmondanám neki h ez bűncselekmény és fel lesz jelentve. Szánalmas próbálkozás a szexre.
2020. aug. 5. 23:22
 23/48 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy múltkor még magadat állítottad be áldozatnak, hogy ketten szövetkeznek ellened valszeg...szép terved van...

Próbáld lezárni, mert rámegy a mentális egészséged erre a sztorira.

...de ne írj megint privit...🤣

2020. aug. 5. 23:25
 24/48 A kérdező kommentje:

23:22

Hát azért a jó hírének annyi lenne. (És nem biztos,hogy csak kicsit kapna össze a pasijával. :D

(Azért elég ciki,amikor valaki leírja egy 3.félnek,hogy tudja milyen jó élete lenne a párja nélkül.Ebből már egyértelműen kiderül,hogy nem túl fontos a párja annak a nőnek.)

2020. aug. 5. 23:26
 25/48 A kérdező kommentje:

23:25

Nem tudom te melyik vagy,csak egy lehetsz,mert szerintem másnak nem írtam le.De neked meg is írtam a tervemet,szóval nem tudom mi ez a kommentelgetés?Vagy csak vágysz a reflektrofényre?

Egyébként pedig igen,ketten szövetkeztek ellenem,de,ha nekik lehetett nekem miért ne lehetne?:)

2020. aug. 5. 23:29
 26/48 anonim ***** válasza:
Most úgy őszintén, kit érdekel hogy kinek a kezét fogja? Nem tudom mennyi igaz a sztoriból, de én pl magasról letojnám :D az ismerőseimet sem érdekelné, a munkahelyemnek meg pláne semmi köze hozzá. Még az sem érdekelne, ha azt hinnék h leszbikus vagyok. :’D szóval nem csak ez a 2 véglet létezik, amiket a szavazásba kiírtál.
2020. aug. 5. 23:30
 27/48 A kérdező kommentje:
reflektorfényre*
2020. aug. 5. 23:30
 28/48 anonim ***** válasza:
Ha a leitatós tervedre gondolsz, azt nekem is leírtad. Szép, mondhatom.
2020. aug. 5. 23:31
 29/48 A kérdező kommentje:

23:30

Az embereket.Mintha nem tudnád milyenek.Bár lehet nem tudod. :D

Elég ciki,hogy egy középkorú nő egy másik nő kezét fogdossa,aki korban a lánya is lehetne úgy,hogy közben van párja,akivel él meg heterónak vallja magát. :D

2020. aug. 5. 23:32
 30/48 A kérdező kommentje:

23:31

Tévedsz,egyáltalán nem ilyenről van szó.

2020. aug. 5. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!