Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem élvez el a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvez el a párom?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatról beszélünk, amiben egy hullámhosszon vagyunk.

Jókat beszélgetünk, sokat csókolózunk, többször bele is lendülünk a szexbe, de sose fejeződik be.

Vagy hamar lelankad neki szex közben, vagy izgalmi állapotban van, de be sem dugja, átkarol és azt mondja: "jó ez így".

Egyedül a legelső szerekezésünkkor élvezett el, akkor azt mondta, hogy így (azaz nem maszturbálva vagy oráltól) két és fél éve nem sikerült más nővel.

Kérdezem tőle hogy okozzak neki örömet, azt mondja neki az is öröm, hogy vele vagyok. De ez engem nagyon zavar, korábban nem tapasztaltam ilyen más férfivel.

Azt tudom, hogy sok gondja van, ami megviselheti lelkileg. De mit lehet tenni ilyenkor, hogyan oldhatnám fel? Egyáltalán meddig tarthat ez az állapot?

#orgazmus #élvezésprobléma
2020. júl. 31. 11:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
mentális ok, inkább magadba tisztazd le hogy kinlodasz e vele egy pár hetes kapcsolatba vagy nézel másik embert akivel nem kell gorcsolni a problémáival. Friss kapcsolatba nem turném el, kidobnam a francba, keressen más balfeket aki elviselni. Nekünk is volt ilyen probléma a férjemmel de mi 7eve házasok voltunk, mellette kitartottam teljes mértékben és támogattam.
2020. aug. 11. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!