Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, a 19. születésnapotokig hány fiúval szexeltetek és hány volt közülük szűz? Hány évesek voltak a partnereid, amikor összejöttetek, akár alkalmira is?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 02:11
3/25 anonim válasza:
Nekem kicsit fura elhinni, hogy 22 évesen manapság még szűz lenne egy lány. Bár az is lehet hogy csak nagyon ritka és ezért nem találkozni velük.
4/25 anonim válasza:
1-1 15N és 17F, 19 évesen is együtt voltunk.
5/25 anonim válasza:
Minden 0, pont a 19. szülinapom után történtek események, amikor bekerültem egyetemre. :D
7/25 anonim válasza:
"hány fiúval szexeltetek"
0
"hány volt közülük szűz?"
0
"Hány évesek voltak a partnereid, amikor összejöttetek, akár alkalmira is?"
Nem voltak partnerek.
A dolgok húsz éves koromban kezdődtek el.
8/25 anonim válasza:
Vagy még inkább nem kötik az ember orrára, mert magánügy.
9/25 anonim válasza:
1 pasival voltam együtt, aki szintén szűz volt, együtt vesztettük el 17 évesen. Utána 19 éves koromig együtt voltunk.
Azóta 2 komolyabbnak ígérkező kapcsolatom volt és csak velük feküdtem le. Szóval 25 évesen is csak 3 férfi volt az életemben 😅
10/25 anonim válasza:
19 voltam, amikor az első barátommal próbálkoztunk, de félbe is hagytuk mivel iszonyatosan fájt. Ő már nem volt szűz.
20 vagyok és azóta sem voltam senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!