Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz lányok használhatnak vibrátort úgy hogy a szűzhártyájuk ne bánja?
Egy csaj ismerősöm mutogatta, hogy milyent szeretne venni magának és végig azon járt az eszem, hogy ő még szűz de akkor meg nem értem, hogy mire venne valamit amit úgyse használhat ha nem akarja elvenni a saját szüzességét.
Vagy valamit félreértek és szűzhártya mellett is lehet vibrátort használni? (én is szűz vagyok és talán bioszon is jobban kellett volna figyeljek, szóval bocsi ha hülyeséget kérdeztem)
Nem veszi el a saját szüzességét, ha átszakítja a szűzhártyáját. Akkor veszíti el, ha lefekszik valakivel.
Ennyi erővel az a kislány, aki profi sportolónak készül, az elveszíti az edzés közben? Nem, pedig előfordul, hogy ilyenkor átszakad.
Még jobb is, nekem például nagyon fájt az első alkalom a párommal a szűzhártyám miatt. Fizikailag nem is élveztem (de lelkileg nagyon :D)
Akkor mivan, ha átszakad a szűzhártya? Nagy cucc...
Ha egy hormonoktól túlfűtött tapasztalatlan suhanc gyömöszöli bele az emberbe az alulirányított farkát az sokkal jobb tényleg. Ja, nem...
Amúgy meg sokkal jobb lenne, ha a lányok is tapasztalnának magukkal jóval többet. Pl. hogyan kell eljutni a csúcsra maguktól. Lehet nem lenne annyira gáz az 1. alkalom 98%
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!