Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/26 anonim válasza:
Igen. Nem fényezem magam szerintem nem néztem ki rosszul anno, mégis 19 "csak" évesen "történt" meg.
A jó külső egy dolog, hasznos, de önmagában még kevés. Stílus, kisugárzás, személyiség, kommunikáció stb. ezek nélkül nem sokra megy egy fotómodell kinézetű pasi sem. S fordítva is igaz, a nem éppen egy Adonisz pasiknak is bőven lehet sikere a nőknél, ha értenek a nyelvükön (s nem a pénz a lényeg).
7/26 anonim válasza:
Igen. En szuz vagyok, pedig tobb lanynak is tetszettem mar. Nem mindig a kulso a ludas
9/26 anonim válasza:
Nem, azokra rá másznak a nők. Csajozniuk se nagyon kell. Az már más tészta ha homokos.
10/26 anonim válasza:
Mivel az első szex előtt mindenki szűz, így elég érdekes lenne, ha nem lenne jó pasi, aki szűz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!