Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, akinek sikerült becsajoznia úgy, hogy a farkáról küldött fotót?
Meglehetősen kevésszer esik meg. Én egy konkrét esetre emlékszem, amikor valaki a farkam után szeretett volna a barátnőm lenni:D Nyilván nem engedély nélkül küldtem, de utána ez a helyzet állt fenn, s kaptam is tőle hasonló képet. Viszont én nem szerettem volna ismerkedni... Olyan többször előfordult már, hogy utána szívesen találkoztak volna velem, nyilván egy alkalomra - vagy olyasmi. De úgy meg én nem szeretnék. :)
A hogyanra nincs válasz. Ha küldesz is a farkadról képet (megkérdezés után!) ne legyél gyökér, aztán utána szerintem két dolgon múlik:
1. milyen a farkad... :D
2. az mennyire tetszik a képre nyitott lánynak, s milyen a személyisége, ezek után ismerkedne-e egyáltalán vagy felvetne-e találkozót vagy úgy van vele elmondta amit gondolt csá
Szerintem kevés lány van, akit ilyennel meglehet fogni. Úgyhogy ne ez legyen a nagy taktika szerintem. :D
Ez inkább a kapcsolat későbbi szakaszában lesz releváns szerintem.
Ha kinyitod a 3. üzit és bumm, ott az arcodban a mystery meat, az inkább szexuális zaklatás.
A pasik szerintem ezt nem társkeresési szándékkal csinálják, ez a kabátos mutogatós modern verziója, vagy pedig bosszú hogy a csaj lekoppintotta őket. Gondolom ártani nem tud nekik, így sokkolással próbál elégtételt venni.
A jószándékkal küldött kép a kapcsolat későbbi szakaszában, erotikus kontextusban nyerő lehet. De szerintem alap, hogy olyannak aki élőben nem látott meztelenül, ne küldözgess ilyen képet.
Ha valaki csak random küldi a brét mindenféle felvezetés nélkül kb olyan szint mint üziben szerelmet vallani. Ha persze élőben már megtetted jólesik a "jó reggelt, szeretlek" üzenet, de csak úgy elsőre fura.
Mondjuk olyan egymillióból egynek biztos sikerült már, a többi 999.999 üzenetét törlik és tiltóra teszik.
Normális kommunikációval állítólag sokkal könnyebb becsajozni :)
Sikerült igen, de nem egy csitri, 15 évessel :)
Egy igazi bombázó, 38 éves, felnőtt nővel!!
Részleteket nem!!
Nehéz elkepzelni!
Ha van ilyen nő, normális tuti nem lehet!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!