Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki az, aki még kívánja a 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az, aki még kívánja a 40 körüli, kisgyermekes anyákat?

Figyelt kérdés

Irgalmatlanul szexuális kisugárzásuk van. Annyira kívánom sokukat, hogy legszívesebben még a tökeimet is beraknám nekik. Biztosan fantasztikusan szeretkeznek, érett, tapasztalt nőként.

32f

2020. júl. 24. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Azért nem mindegy, hogy Terikéről van szó Nógrádból, vagy Julcsiról a XI. puccos részéről...
2020. júl. 24. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Tele vannak a társkeresők ilyenekkel. Bár ők kapcsolatot akarnak nyilván...
2020. júl. 24. 23:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is izzgatnak, szeretem őket.

F

2020. júl. 25. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én nejem épp ilyen.

46 éves, 2 gyerek után 52kg, szőke, szép mellek, kerek feszes popsi, ad magára, sportol rengeteget.

Szexuálisan brutálisan nyitott, bármit megtesz nekem, bármit megtehetek vele.

Gyakorlatilag végigszexeltük már az országot, kettesben, 3asban, gruppen.

Swingerben is voltunk, volt, hogy 2 barátnőjével hárman darabokra sz.pták a f.rkam, és én is d.gattam már meg barátaimmal.

Imádom, ő az életem, mellette a 2 kislányom édesanyja❤️

2022. dec. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!