Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Családos, kisgyermekes férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos, kisgyermekes férfiak. Ti nem tennétek össze a két kezeteket?

Figyelt kérdés

A házasságunk elején minden szép és jó volt, mindennap volt szex közöttünk. Terhesség alatt már elutasított a férjem, és azóta is ezt teszi. Már két éves a gyerek, de neki eszébe sem jut a szex, én pedig mindig vevő lennék rá. Támogatom a munkájában, a hobbijában, tisztaság van, rend, főzök neki, nem hanyagoltam el magam. Visszafogytam, csinos vagyok, adok magamra, mégsem jut eszébe sosem a szex. Azt mondja szeret nagyon, ha akarok valamit, kezdeményezzek.

Ti nem örülnétek neki, ha rendben lenne, anyagi gondjaitok sem lenne, az asszony pedig mindig harcra kész? Talán ezzel rontok el mindent?

2018. okt. 21. 23:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

"ha akarok valamit, kezdeményezzek."

Kérdésben a megoldás, csajszi ;)

2018. okt. 21. 23:24
 2/20 A kérdező kommentje:
Na de állandóan?
2018. okt. 21. 23:26
 3/20 anonim ***** válasza:

Próbáld ki azt, hogy kezdeményezel, felizgatod, de "akció" előtt otthagyod.

Egy idő után annyira fel lesz húzva, hogy konkrétan rád fogja vetni magát.

2018. okt. 21. 23:28
 4/20 anonim ***** válasza:
32%
De, összetenném.
2018. okt. 21. 23:29
 5/20 A kérdező kommentje:

Ez egész használható ötlet 😊

Köszi!

2018. okt. 21. 23:29
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet amúgy, hogy csak szimplán óvatos?

Mármint első terhesség, első gyerkőc. Lehet úgy gondolja, biztonságosabb ha inkább megvárja, amíg te jelzed, hogy kedved lenne egy kis huncutkodáshoz.

Bár még nem vagyok anyuka, de nem túl régen a 2 éves unokatestvérem 10 perc alatt ki tudott fárasztani :D

El tudom képzelni, milyen lehet folyton együtt lenni a kicsivel - fantasztikus, ugyanakkor nagyon energiaigényes elfoglaltság :)

Lehet, hogy egyszerűen belátja ezt, és úgy gondolná, hogy a "tolakodása" nyűg lenne számodra?

2018. okt. 21. 23:40
 7/20 anonim ***** válasza:
33%

hát?..elég fura ez.

mert oké,hogy szeretet meg család meg blah blah,de az egyik első ok ami miatt nővel élek,hogy kéznél legyen a pu-ni.

egyébként hiszteroid embereknél szerintem előfordulhat az amit írsz.

mert ő azt szokta meg,hogy neki harcolni kell a puniért a nők meg kéretik magukat,játszák a pitsájukat állandóan.

most meg nem tud mit kezdeni azzal,hogy a nő jobban akarja mint ő és jobban élvezi az aktust mint ő és undorítja ez a dolog,mert a fejében az úgy él,hogy ő kéjenckedik a nővel.

fordítva számára elképzelhetetlen,vagy legalábbis idegen.

2018. okt. 22. 00:13
 8/20 A kérdező kommentje:
7-es, igazad lehet, erre nem is gondoltam még.
2018. okt. 22. 00:22
 9/20 A kérdező kommentje:
Ez nem lenne rossz, csak ő alapból nem akarja. Mintha már nem lenne fontos neki a szex. Ezzel mit kezdjek?
2018. okt. 22. 00:34
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondoltál esetleg megcsal??Benne van a pakliba!

Mert amiket irtál magadről gondolom csinos csajszi lehetsz!!

2-éve hozzádsem nyúl!!Az komoly,legalább 3-4 szer megkéne,hogy dugjon!!!31/F

2018. okt. 22. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!