Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Családos, kisgyermekes férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos, kisgyermekes férfiak. Ti nem tennétek össze a két kezeteket?

Figyelt kérdés

A házasságunk elején minden szép és jó volt, mindennap volt szex közöttünk. Terhesség alatt már elutasított a férjem, és azóta is ezt teszi. Már két éves a gyerek, de neki eszébe sem jut a szex, én pedig mindig vevő lennék rá. Támogatom a munkájában, a hobbijában, tisztaság van, rend, főzök neki, nem hanyagoltam el magam. Visszafogytam, csinos vagyok, adok magamra, mégsem jut eszébe sosem a szex. Azt mondja szeret nagyon, ha akarok valamit, kezdeményezzek.

Ti nem örülnétek neki, ha rendben lenne, anyagi gondjaitok sem lenne, az asszony pedig mindig harcra kész? Talán ezzel rontok el mindent?

2018. okt. 21. 23:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Család és gyerek nélkül is összetenném a kezem egy ilyen nőért.

25/F

2018. okt. 22. 05:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jah, ebben a megcsalásban lehet valami. Vagy próbáld ki azt, hogy este az ágyban mikor melletted van kezd el magadnak csinálni. Ha erre sem gerjed be, akkor sajna van még valaki a képben.
2018. okt. 22. 06:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Van ám ott egy szerető valószínűleg... Nézz a színfalak mögé! 30N
2018. okt. 22. 06:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Valami ünnepi szett vagy buli ruha, mintha egy forró nyári estén a tengerparti étterembe készülnél, és a leg testhezálóbb ruhád veszed fel, ami max combközépig ér, a hátán kivágás... Ha ez sem hat nála, akkor kérdezd meg mi van vele...
2018. okt. 22. 06:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

én már egy év után beadtam volna a válást...

ha nem segit a szép szó, sem az h kezdeményezek sőt elutasít akkor ennyi

nekem már 3 hónap szex nélkül is sok lenne, az egy év is csak a gyerek miatt lenne

2018. okt. 22. 07:49
 16/20 A kérdező kommentje:
Ha kezdeményezek, akkor az esetek többségében nincs baj. Az zavar, hogy mindig nekem kell, neki eszébe sem jut soha. Ha eltelne 2 hónap, akkor sem.
2018. okt. 22. 09:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja szeret nagyon, ha akarok valamit, kezdeményezzek."

Lehet, hogy szeret, de nem kíván. Ennek ezer oka lehet. Beszélnetek kéne erről. Szerintem nem természetes, hogy egy fiatal férfi nem akarja megtöcskölni az asszonyt legalább heti 2-3 alkalommal.

Nekem is volt ilyen problémám, de én tudtam is, hogy miért nem kívánom a barátnőmet és el is mondtam neki. Lehet a férjed egy zárkózott kisfiú, aki nem tud beszélni a negatív érzéseiről. (bocsi, de számomra azok a nők és férfiak, akik nem tudják a párjuk előtt felvállalni, hogy baj van, kisfiúk és kislányok, akár ráncosan is)

Persze, lehet, hogy csal, de nem csak emiatt nem kívánhat egy férfi egy nőt. Én sem csaltam a barátnőmet és a probléma, amin neki kellett volna változtatnia, elvette a kedvemet a szextől teljesen.

Itt a kommunikáció lesz az első lépés.

2018. okt. 22. 11:13
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Esetleg nem lehet hogy mást k€&ogat?
2018. okt. 22. 12:27
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
Az biztos ha nekem ilyen nőm lett volna összeteném a két kezem de sajnos nem ilyen volt és válás is lett belőle!!
2018. okt. 22. 17:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Fejlemeny?:)
2018. okt. 24. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!