Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk egyéjszakásra vagy szexkapcsolatra melyik lányt választanátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel arcra mindkettő egyformán tetszik. Azt, amelyik vékony testalkatú vagy azt, amelyik nőiesen formás, van rajta mit fogni?2020. júl. 15. 12:40
31/42 A kérdező kommentje:
165 cm
2020. júl. 15. 14:15
34/42 anonim válasza:
Nőiesen telt! Nagy cicikkel. .... még fizetnék is érte! :)))))
35/42 A kérdező kommentje:
Az ilyesmit nem értem, felmész a megfelelő oldalra és kiválasztod a kívánt lányt, egyeztetsz vele és megvalósul a vágyad. Senkivel nem szexelnék pénzért, ha tetszik akkor azért fekszem le vele, mert vonzódom hozzá, ha nem akkor meg fizethetne bármennyit, nemleges választ kapna.
2020. júl. 15. 15:21
36/42 anonim válasza:
Nah!Akkor ha ennyire jól vagy így testesebben,nem tom minek irsz ki körkérdéseket erről.Mi értelme?
De mind1 is.
Én azért ettől függetlenül válaszolnék is.
A vékonyabb jobban tetszik.
37/42 A kérdező kommentje:
Kis közvéleménykutatás gyanánt, hogy látatlanban melyiket választanátok.
2020. júl. 15. 15:47
38/42 anonim válasza:
A nőiesen teltre szavazok, ha tényleg olyan alakról van szó, mint a linkelt képen.
39/42 anonim válasza:
ez annyira összehasonlíthatatlan. Elsőnek én is azt írtam, hogy a teltebb, de amiket belinkeltél képeket, ott pedig a sportosat választanám, mert nekem az már nekem túl telt. Plusz van sportosan telt és kövéren telt között is különbség. Nekem a képen lévő lány nem tűnik sportosnak.
40/42 anonim válasza:
Na, akkor választ kaptál. Azokat levonva, akik nem válaszoltak, vagy mindkettőt mondták, ez az arány jött ki:
Vékony: 12
Duci: 5
Két és félszer több az elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!