Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínai csajokról vélemény, tapasztalatok?
A társasházban ahol lakok, van egy kínai csaj, aki eléggé izgatja a fantáziám. Néha összefutunk, akkor köszönünk egymásnak, de semmi komolyabb kapcsolatunk nincs. Nem mondom hogy feltétlen párkapcsolatot szeretnék (ahhoz nagyon le kéne nyűgöznie), de azért szívesen levarrnám.
A kérdésem pedig az lenne, hogy mit érdemes tudni róluk, miben másabbak. Mennyire nyitottak egyáltalán európaiak közeledésére? Mennyire nyitottak alkalmira vagy szexkapcsolatra? Az ágyban milyenek? Tudom, ők sem egyformák mind, ahány lány, annyiféle, szóval bármilyen tapasztalat érdekel, illetve általános jótanácsokat is elfogadok.
Ezerszer konzervativabbak es gatlasosabbak. A legtobb kinak csaj huszonevesen meg szuz, mert egyaltalan nem vonzza a szex. Csak a csaladhoz egy strategiai lepes. Egyaltalan nem mennek bele ilyesmibe itthon. Kínában kivancsiak a feher ferfiakra, ezert nehany belemegy, de ott meg nyelvi akadalyok, stb... nem erdemes eroltetni.
En eltem kinaban (is), es voltam kinai lanyokkal, de oszinten, ezerszer konnyebb egy magyar lanyt belevinni barmibe.
#4: Mondjuk úgy, hogy nem vagyok olyan vulgáris tahó, mint te, de csak egy tipp. :)
#3: Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!