Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk egyéjszakásra vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk egyéjszakásra vagy szexkapcsolatra melyik lányt választanátok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel arcra mindkettő egyformán tetszik. Azt, amelyik vékony testalkatú vagy azt, amelyik nőiesen formás, van rajta mit fogni?
2020. júl. 15. 12:40
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Megint egy kérdés, amibe alig burkoltan megfogalmazva már benne van az irányított válasz is, hogy aztán a kérdező visszaigazolva érezze magát.

Erre pedig, mint máskor, megint megjelennek a kiéhezett kanok, akik - nem tudván, melyik válasz a "jó" a kérdezőnél - beírják mindkettőt, ezzel növelve képzelt esélyüket a potyaszexre.

Ennél is jobb, mikor konkrétan megkérdezik a válaszadás előtt a kérdezőtől, hogy ő melyik.

2020. júl. 15. 13:36
 22/42 A kérdező kommentje:
Tévedsz, nincs jó válasz, nem visszaigazolást keresek és nem is itt akarok pasit találni szexre. Az egyik valóban az én alkatom, de kérdésem szempontjából telejsen mindegy, melyik.
2020. júl. 15. 13:40
 23/42 anonim ***** válasza:

22: Nem "itt". Pedig itt vannak a legnagyobb farkú pasik az egész országban!

22L

2020. júl. 15. 13:48
 24/42 A kérdező kommentje:
Inkább a legnagyobb kamugépek, akkorát hazudnak, amilyen méretet szeretnének, nem amekkora a valóságban van nekik.
2020. júl. 15. 13:54
 25/42 anonim ***** válasza:
Én nem is azt mondtam, hogy szexpertnert keresel. Felmentést arra, hogy miért ne diétázz és tarts egészséges testsúlyt. Hogy dobj egyet az önbecsüléseden, megindokold magadnak azt, amiről te is érzed, hogy valójában egyébként nem helyes. Már a kérdésbe is belefoglaltad, hogy mit vársz válaszként.
2020. júl. 15. 14:00
 26/42 anonim ***** válasza:
Vèkony lányt választanám nagyon bejönn !!
2020. júl. 15. 14:06
 27/42 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul gondolod. Évekig sovány voltam, gyerekként orvosnál is voltam miatta. Majd elkezdtem nagyon sokkal többet enni, híztam 21 kg-ot és boldogabb vagyok, mint valaha. A pasik is sokkal jobban észrevesznek és kezdeményezőbbek, mint korábban.
2020. júl. 15. 14:07
 28/42 anonim ***** válasza:
27: mennyire voltál sovány?
2020. júl. 15. 14:09
 29/42 A kérdező kommentje:
50 kg körül voltam, most 72 vagyok, mindenki azt mondja, hogy sokkal vonzóbb lettem.
2020. júl. 15. 14:10
 30/42 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok indiszkrét milyen magassághoz kapcsolódik ez a testsúly?
2020. júl. 15. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!