Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok.voltatok màr roma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok.voltatok màr roma sráccal? Egy ideje nèzeget,beszologat,ès kivàncsi vagyok rà,ma este ő is ott lessz a buliban,ahova megyek,jol nèz ki,ès ezt tudja is magàrol,lehet megbànom,de bejőn nekem.

Figyelt kérdés

2020. júl. 11. 16:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ajajj.azzthiszem korigàlnomkell,a beszologatàs nem negativ volt,bohockodott,egyàltalàn nem roszindulatu,nincsennek előitéleteim,amig velem normális valaki,addig ènis azvagyok,nemcsak romàk kőzt vannak bünőzők.a buliba majd kiderül.
2020. júl. 11. 17:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Megjőttem,ès tulèltem a bulit,ami jovolt.
2020. júl. 12. 17:06
 13/17 anonim ***** válasza:
és, mi volt? történt valami?
2020. júl. 12. 17:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Megdugott? V volt valami ?
2020. júl. 12. 17:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Beszèlgettünk,bohockodtunk,jajj,őrület mozgàsa van,latin zenèkre tàncoltunk,megjegyzem van mit tanulnom melette,fel is ajànlotta rögtön.egyèbkènt szimpi nagyon,eszembevolt miket irtatok,kikèrdezgettem,dolgozik,a családja is,huga mèg tanul.aztmondhatom hogy eggy kulturált emberke,na de,csibèsz is,ahogy nèzni tud,a szivem megdobogtatja,de nem volt semmi,ő vitt haza,mielőtt kiszàltam kicsit zavarban voltunk mindketten,de csak adott egy szàjra puszit.
2020. júl. 12. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Biztos cigány volt ?
2020. júl. 12. 17:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Biztos.ès utànna érdeklődtem kicsit ismerősöktől,jokat mondtak a csalàdra,majd kiderül,lehet húlyesèg,de valami vonz hozzà,már irt,beszèltünk kicsit.
2020. júl. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!