Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Roma lányok mennyire tehetségesek az ágyban?
Figyelt kérdés
Rasszista megjegyzéseket kérlek mellőzzétek, nekem még nem volt szerencsém hozzájuk és kíváncsi vagyok, hátha van eltérés, de természetesen ezt nem feltételezem.2020. jún. 5. 16:21
2/17 anonim válasza:
Nem tudom. Még nem töltöttem ágyba egy roma lányt se.
Azt hittem toll van a paplanban :(
3/17 anonim válasza:
Rasszista megjegyzések nem kellenek de azért felteszel egy ilyen kérdést hogy milyenek az ágyban...
az egyetlen rasszista itt te vagy. Mégis milyenek lennének? Olyanok mint mindenki más. Az összes ember más így nem lehet általánosságban kijelenteni hogy jók vagy rosszak. És ha azt mondom jók, ezért fogsz megbszni egy roma lányt? Hát te beteg vagy esküszöm...
4/17 anonim válasza:
Abban nagyon. Pikk-pakk teherbe esnek,te meg majd fizeted a tartásdíjat.
5/17 anonim válasza:
Tökéletesen osztom a #3-as meglátásait, s tapasztalatból is azt mondom hogy olyanok mint a nem romák. Bár volt pár roma lánnyal "esetem" de semmi eltérést nem tapasztaltam a nem romákhoz képest. Biztos van tüzesebb is - de nem roma lányból is, nem a "DNS-től" függ ki milyen az ágyban.
6/17 anonim válasza:
Pont ugyan olyanok mint a nem roma lányok nem származástól függ hogy ki menyire jó az ágyban
20/roma fiú;)
7/17 anonim válasza:
Egy cigánylánnyal voltam eddig. Amiben jó volt, az az élvezés. Láncorgazmus, hegyekben. De amúgy önző volt és lusta.
8/17 anonim válasza:
Én félvér vagyok eddig csak dícsértek
9/17 anonim válasza:
Lehet vergődni, de ha echte romát dugsz, akkor tudd hogy elég sok minden belefér és pont azért, mert este azt hallgatja, hogy a szomszéd ágyon az apja seggberakja az anyját.
Lehet köpködni.
10/17 anonim válasza:
Érdekelne miben vagyok más egy magyar lánynál XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!