Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok.voltatok màr roma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok.voltatok màr roma sráccal? Egy ideje nèzeget,beszologat,ès kivàncsi vagyok rà,ma este ő is ott lessz a buliban,ahova megyek,jol nèz ki,ès ezt tudja is magàrol,lehet megbànom,de bejőn nekem.

Figyelt kérdés

2020. júl. 11. 16:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Szép kis buli lehet,ha cigányok is vannak. Én már a bulit is kihagynám, a cogót meg még véletlenül sem
2020. júl. 11. 16:35
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Aztán a beszólogatásból nehogy késelés leyyen a vége azt egy gödörben végzed. Ilyenek ezek a ci....romak
2020. júl. 11. 16:35
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
zsebeidet fogjad!
2020. júl. 11. 16:37
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Hagyd a fenébe,szóba se állj vele, mert lehet hogy találkozunk valamelyik útmentén.
2020. júl. 11. 16:39
 5/17 anonim ***** válasza:
49%

Ezeknek a spermája még 2 réteg kotonon is átmegy és egy marék eseménytutáni sem öli meg, ha már benned van!

Ja és fele annyi idő alatt megszületik a gyerek!

Legalábbis az alapján, hogy mennyire szaporodnak szerintem így lehet...

2020. júl. 11. 16:41
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Randiztam roma sráccal, nagyon jól nézett ki, emellett pedig tanár volt, nagyon intelligens és mindenről el tudtuk beszélgetni, főként talán, mert én is pedagógus vagyok. A távolság miatt nem lett köztünk több, de néha beszélünk. :)

Úgy gondolom, nem a származása miatt kellene elítélned.

Viszont nem tudom, nekem ez elég fura, hogy beszólogat. Lehet, te fogalmaztál furcsán, és nekem jön le negatívan, de aki így fejezi ki a tetszését, nálam azért nem jönne szóba.

2020. júl. 11. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
37%

Elszomorító ez a hatalmas előítéletesség a kommentek nagy részénél. Semmit nem tudunk a srácról, csak annyit, hogy roma és mindenki óva int, meg azzal jön, hogy megöl?!

Sajnos igen, sok cigánynál elmondható, hogy veszélyes vagy bűnöző, de ennyire nem kellene általánosítani szerintem.

2020. júl. 11. 16:46
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Beszólogatós pasi nálam szóba sem jöhet! Még ha magyar akkor sem! Főleg ha cigány! Bocsi az őszinteségemért!
2020. júl. 11. 16:46
 9/17 anonim ***** válasza:
33%

Nekem bejönnek a romák. Inkább a magyar puha p... metroszex, gémer, stb élettelenekkel nem tudok mit kezdeni.

Ha össze kellene hasonlítanom, akkor az eddigi 2 roma srac felért az összes magyarral előtte bőven. 😂

Dominánsabbak és potensebbek mint a magyarok. Lehet lepontozni.

2020. júl. 11. 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
Vadabbnak vadabbak az tény de a farkuk kicsi...
2020. júl. 11. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!