Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négerrel vagy cigánnyal dugnátok?
Figyelt kérdés
Én négerrel, de van olyan roma is aki bejön.
Kort, nemet írjatok.
19F
2020. jún. 19. 19:20
3/27 anonim válasza:
Egyikkel sem. 57F
Voltam cigánnyal. Nem a dugással van a probléma....
5/27 anonim válasza:
Igen. Nem a származása alapján választok partner. Ez egyébként hatalmas általánosítás nem minden Roma meg Néger ugyanolyan. Ha normális és megfog a személyisége akkor nem utasítom vissza ez miatt
18/L
6/27 anonim válasza:
Voltam már cigánnyal, máskor is megtenném.
Négerrel még nem,de valószínűleg nem is leszek sose.
Így a cigányt választanám.
8/27 anonim válasza:
Tényleg! A "kutyával sem" válasz sokkal értékelhetőbb!!!
Kérdeztetek, válaszoltam. Szerintem csak az a baj, hogy 57 és nem 17...
Akkor sem!
9/27 anonim válasza:
Cigány lánnyal már voltam. De a néger még eddig kimaradt. Na abban is benne lennék! f.
10/27 anonim válasza:
Színesbőrű (így szabad már csak írni ugyebár) csajjal nagyon szívesen, vannak nagyon szépek. Roma csajok között is van olyan szexi csaj, hogy leköröz bárkit. De sajnos a fejemből nem tudom kiverni azt, amit látok a romáknál általában higénia és viselkedés címszó alatt, ezért kerülöm őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!