Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négerrel vagy cigánnyal dugnátok?
Figyelt kérdés
Én négerrel, de van olyan roma is aki bejön.
Kort, nemet írjatok.
19F
2020. jún. 19. 19:20
11/27 anonim válasza:
Én biszex vagyok, úgyhogy alapvetően 2 nemre vagyok nyitott, de ezen opciók közül csak a fekete lány jöhetne szóba. A romák felé van bennem egy kis bizalmatlanság, fekete férfival pedig nem szeretnék lefeküdni (persze nem tudható ezt 100%-ra, de jelenleg így gondolom).
12/27 anonim válasza:
Mindkettőt kipróbálnám, főként a romát.
n
13/27 anonim válasza:
Fekete pasival szexeltem már és nagyooon jó volt.
Cigánnyal nem voltam, de nem is vonz. 28nő
14/27 anonim válasza:
Szoptad a csokis brokit, mi? Szűk szájjal, bő nyállal. ;) Nem volt édes, mint egy csokis jégkrém?
15/27 anonim válasza:
Ezt a kicsit sem rasszista kérdést hallhatták.
16/27 anonim válasza:
De figyejjé má ide!
Meg oldható lenne hogy ne fürgyé le?
Mit csináljak?
NEFÜRGYÉÉ LE! 😆
17/27 anonim válasza:
Mindkettővel csak nézzen ki jól és legyen ápolt!
35F
19/27 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj választani akkor négerrel
20/27 anonim válasza:
Gyönyörű roma lányt már láttam, négert viszont aki vonzott volna, olyat nem. Emiatt a romát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!