Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigánnyal szexeltetek már? Milyen volt?
Többször is volt már olyan, de én nem az etnikum kérdésére bíznám ezt a kérdést!
Volt jó roma csajjal, de volt, hogy nem romával is olyat élveztem, hogy...
Tehát nem az a lényeg, ebben már tényleg ne általánositsunk szerintem.
33/F
Egyetértek! Nem az etnikumtól függ a szexualitás minősége! A kisugárzás, a stílus, a modor, az értelem, az a bizonyos plusz kettőtök között.
Voltam roma csajjal, akivel szuper volt. Nőies volt, csinos, értelmes, szexben nagyon figyelmes és kulturált.
Volt mexikói barátnőm, akivel Mexikó városban éltünk. , Egyetemi tornatanár volt, edző, kézilabdacsapat kapitány. Tüzes és igen perverz volt. (tulajdonképp a legperverzebb partnerem) (Imádtam ott élni, nagyon közvetlenek az emberek. Én nem tapasztaltam maffiát, bandákat. Kedves, családos embereket ismertem meg, akik igen összetartók. Nem elégedetlenek, mint a magyarok!)
Most fekete bőrű párom van, 15 éve vagyunk együtt. Kanadában ismertem meg, évek óta Ausztráliában élünk. Tévériporter, szerkesztő. (én is tévés vagyok) Ő nagyon romantikus típus, érzéki, lágy, de mégis eléggé tüzes. Sok mindenben benne van, szereti a játékokat. Még a szerepjátékokat is. ;-)
49F
Én 1 román férfivel voltam.
Nagy méretű volt, szenvedélyes, tüzes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!