Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexmentes bdsm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmentes bdsm?

Figyelt kérdés

Működik? Volt benne részetek?

Én személy szerint szeretem mert ilyenkor nagyobb hangsúly van az impact playen és nem is szeretek idegenekkel lefeküdni.

2020. júl. 10. 21:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

Évekig jártam egy dominához ahol semmi szex nem volt, csak színtiszta BDSM.

A legközelebb a szexhez akkor voltam amikor néha megengedte h tisztára nyaljam a csizmáját. Az űrnő általában tetőtől talpig felöltözve, valami igényesebb ruhában, de a csizma, ruhák stb, mind hétköznapiak voltak, persze nagyon elegánsak és nőiesek, de semmi fétis cucc.

A farkam végig erényövben volt, nem is tudott felállni, nem is foghattam meg, tulajdonképpen nem is láttam a farkamat. Persze végig fel voltam izgulva, és érezhető volt az erotikus kisugárzása, de a szextől nagyon messze voltam.

2020. júl. 15. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!