Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes bdsm?
Működik? Volt benne részetek?
Én személy szerint szeretem mert ilyenkor nagyobb hangsúly van az impact playen és nem is szeretek idegenekkel lefeküdni.
A bdsm is a szex része, annál akinek ilyen fétise van.
Nem tudom mi lenne a jó abban, ha mondjuk ki költöznek és úgy hagynak 2 órát... 🤔
Fa.szság
F
Nekem a BDSM az alávetett partner feletti kontrollról, uralkodásról szól.A fenekelés, bilincselés, különböző megalázó feladatok által kiváltott engedelmességre való kényszerítés nyújtja az élményt.
A másik félnek pedig nyilván a kiszolgáltatottság érzete jelenti az élvezetet.
Szerintem a BDSM-ben legalább annyira hangsúlyos a lélektan, mint a testi kontaktus.
Volt már ilyenben részem és imádtam. Lehet ezt szex nélkül is csinálni és véleményem szerint sok bdsm együttlét élvezetesebb is, ha nincs összekötve az azonnali és magától értetődő szexszel.
Én switch vagyok és előző barátnőm is az volt és csomószor volt olyan, hogy én erényövbe zárva voltam végig, vagy ő lekötözve, míg én domináltam. Teljes mértékben kielégítő volt szex nélkül is.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!