Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogok így társat találni, hogyha megtudják, hogy szűz vagyok, akkor lelépnek?23/L
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 19:03
21/26 anonim válasza:
Ahogy már komolyabban is írták, kezdj normális, idősebb pasival!
22/26 anonim válasza:
Vagy írj nekem, én csak 24 vagyok. :D
23/26 anonim válasza:
Kényes téma de minden esetre füllents ha meg vagy bizonyosodva, hogy ez miat ment el mindenki. Azért menekülnek igazából, mert attól félnek, hogy a
tapasztalatlanság melett még szar is lenne a sex. Ergó a legtöbb fiú aki ilyenkor otthagy azért csinálja mert ő valószínűleg csak meg akar fektetni és utánna tovább szálni a másik prédára. Aki komolyan is fogja veled akarni nem csak a sexet hanem a viszonyt is, plusz fontos leszel neki annak igazából ez maximum egy meglepődés lessz, de nem mérvadó.
Én a helyedben nem mondanám el a következőnek. Elvégre is ez a te dolgod elsősorban, másrészt meg egy kis titokzatosság csak felpezsdíti a dolgokat.
24/26 anonim válasza:
Nem most kéne elkezdeni... ilyenkorra már depis az ember!
25/26 A kérdező kommentje:
De nem önszántamból maradtam így
2020. júl. 15. 16:06
26/26 anonim válasza:
kis terápia lehet, hogy elkelne! van ingyenes pszichiáter is, kérd meg egy barátnődet, hogy kísérjen el az első alkalomra, én is jártam, srácként döglődtem a szüzességemmel 24 éves koromig, nem kívánom senkinek az érzést. Ismerek lányt, aki 30 éves koráig szűz volt, s már kicsit őszült, mikor először ágyba bújt valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!