Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szex közben milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szex közben milyen érintéseket szerettek?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, mint hogy pl. ha a herétek markolásszák vagy nyalogatják, ha karmolják a hátad, harapdálják az ajkad vagy füled, csókolják a nyakad, esetleg kézzel vagy lábujjal izgatják az ánuszod stb.

A lényeg, hogy a kérdés arra vonatkozik, hogy szex közben mire vágytok, mi okoz még plusz örömet.

Írjatok légyszi kort is.

2020. júl. 9. 07:48
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

csókolózás

a mell-lel való érintkezés, a mellbimbókkal való "karcolás"

lábak szorítása

a kézzel cirógatás, ami a hímvessző felé irányul

csókolgatás bárhol

43/F

2020. júl. 9. 07:51
 2/10 anonim ***** válasza:
13%

Már bocs, de ilyeneket tudnod kellene nő létedre!

Ahogyan azt is hogy a pasik teljesen különböznek tőletek nőktől! Ne magadból indulj ki!

2020. júl. 9. 07:53
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Nekem izgatóak ezek amiket írsz. De finomabb simogatások is. pl nekem a hátam nagyon érzékeny. De pl csók a hátamra is nagyon izgató. Vagy a combok is.
2020. júl. 9. 08:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Az első válaszát köszönöm.

A második válaszolót nem értem. Miért baj, hogy kíváncsi vagyok, ki mit kedvel? Nyilván mindenkinek vannak más és más vágyai, erogén zónái, mindenki mást szeret, ezekre vagyok kíváncsi.

Azt is szeretném a fenti kérdés mellett megkérdezni, hogy mi az, amit nem szerettek? Van-e olyan, ami kimondottan visszataszító vagy kellemetlen érintés számotokra?

Pl. a volt párom kimondottan utálta, ha bárki a heréihez ér bárhogy, és a hasi tájéka is elég érzékeny volt, nem szerette ott a simogatást sem. Szóval ilyesmik jöhetnek. :)

2020. júl. 9. 08:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Harmadiknak is köszi! :)
2020. júl. 9. 08:45
 6/10 anonim ***** válasza:

első vagyok

csikizést nem szeretem

2020. júl. 9. 08:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Ciciszex.
2020. júl. 9. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Lassú, szenvedélyes nyelvescsókok, miközben misszionáriusban dugom és a nő erősen markolássza, gyurmázza a fenekem. Közben finoman harapdálja az ajkaimat. Ugyanebben a pozícióban imádom, amikor az ápolt, puha, kicsit hideg talpaival simogatja a vádlimat, pihenteti rajta, ahogy bőr a bőrrel érintkezik, ahhh.

Szeretem, ha átkarolja a hátamat szorosan (ne karmolja, mert azt utálom), és húz magához, miközben simogatja. Imádom, ha ujjazza a segglyukamat, miközben dugom. Vállaimat gyengéden harapdálja. Fülembe fúj, suttog, szuszog, liheg, harapja a cimpat. Lovaglóban hátra nyúl és morzsolgatja, masszírozza a heréket, miközben tövig ül bennem. Imádom, ha a lábfejével finoman paskolgatja a heréket megfelelő pózban, és azokkal is kiveri a farkamat. A segglyukam ujjazasa, masszírozása mehet kezével is, illetve nagylábujjával is. Szeretem, ha az arcomat simogatja, nyakamat is harapdálja finoman. 32F

2020. júl. 9. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem harapás, karmolás az ahol nagyon éreznie kell mikor mi az az erősség ami még jó.
2020. júl. 9. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenféle dolog, amiben a láb is játszik.
2020. júl. 10. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!