Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szex közben milyen érintéseket szerettek?
Olyanokra gondolok, mint hogy pl. ha a herétek markolásszák vagy nyalogatják, ha karmolják a hátad, harapdálják az ajkad vagy füled, csókolják a nyakad, esetleg kézzel vagy lábujjal izgatják az ánuszod stb.
A lényeg, hogy a kérdés arra vonatkozik, hogy szex közben mire vágytok, mi okoz még plusz örömet.
Írjatok légyszi kort is.
csókolózás
a mell-lel való érintkezés, a mellbimbókkal való "karcolás"
lábak szorítása
a kézzel cirógatás, ami a hímvessző felé irányul
csókolgatás bárhol
43/F
Már bocs, de ilyeneket tudnod kellene nő létedre!
Ahogyan azt is hogy a pasik teljesen különböznek tőletek nőktől! Ne magadból indulj ki!
Az első válaszát köszönöm.
A második válaszolót nem értem. Miért baj, hogy kíváncsi vagyok, ki mit kedvel? Nyilván mindenkinek vannak más és más vágyai, erogén zónái, mindenki mást szeret, ezekre vagyok kíváncsi.
Azt is szeretném a fenti kérdés mellett megkérdezni, hogy mi az, amit nem szerettek? Van-e olyan, ami kimondottan visszataszító vagy kellemetlen érintés számotokra?
Pl. a volt párom kimondottan utálta, ha bárki a heréihez ér bárhogy, és a hasi tájéka is elég érzékeny volt, nem szerette ott a simogatást sem. Szóval ilyesmik jöhetnek. :)
első vagyok
csikizést nem szeretem
Lassú, szenvedélyes nyelvescsókok, miközben misszionáriusban dugom és a nő erősen markolássza, gyurmázza a fenekem. Közben finoman harapdálja az ajkaimat. Ugyanebben a pozícióban imádom, amikor az ápolt, puha, kicsit hideg talpaival simogatja a vádlimat, pihenteti rajta, ahogy bőr a bőrrel érintkezik, ahhh.
Szeretem, ha átkarolja a hátamat szorosan (ne karmolja, mert azt utálom), és húz magához, miközben simogatja. Imádom, ha ujjazza a segglyukamat, miközben dugom. Vállaimat gyengéden harapdálja. Fülembe fúj, suttog, szuszog, liheg, harapja a cimpat. Lovaglóban hátra nyúl és morzsolgatja, masszírozza a heréket, miközben tövig ül bennem. Imádom, ha a lábfejével finoman paskolgatja a heréket megfelelő pózban, és azokkal is kiveri a farkamat. A segglyukam ujjazasa, masszírozása mehet kezével is, illetve nagylábujjával is. Szeretem, ha az arcomat simogatja, nyakamat is harapdálja finoman. 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!