Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben ha nem védekezünk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben ha nem védekezünk, folyik ki valami a lábam között. Az mi?

Figyelt kérdés

Szóval, elején gumi nélkül csináljuk..

És én elmegyek, vagy csak majdnem, vagy nagyon jó érzés. Kihúzom, és a lábam között folyik le valami. Az egyértelműen nem sperma és az előváladék sem ilyen fehér krémes. Íze is más, ez inkább édeskés, tényleg mintha az én nedvem lenne. (Szerintem az) mert olvastam hogy ha a nőknek erős az orgazmusuk nekik is lehet ilyen váladékuk..

2020. júl. 8. 23:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm, még nem beszéltem olyan emberrel, aki előbb kezdett volna el nemi életet élni, mintsem hogy a hüvelyváladék létezéséről tudomást szerzett volna.

KÖNYÖRGÖM, KEZDJ EL VÉDEKEZNI!

2020. júl. 9. 00:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

És ezek simán vemhesek lesznek, és szaporodnak!!!

Hányéves vagy kérdező? 9? 10?

2020. júl. 9. 00:16
 3/14 A kérdező kommentje:

TUDOK A HUVELYVALADEK LETEZESEROL!!!

Vedekezunk is, csak epp aktualis volt a kerdes egyeb dolgot vegett, feltettem mert ez a baratom szamara megvalaszolatlan maradt mindig is, mert parazik, es sose hitte el hogy nekem is lehet ilyen eros orgazmusom..

2020. júl. 9. 00:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Oké, tehát a barátod tájékozatlanabb nálad. Tőle kérdezném elsősorban: ha parázik, miért nem érzi kifizetődőbbnek, hogy ráhúzza azt a rohadt gumit a farkára?
2020. júl. 9. 00:22
 5/14 A kérdező kommentje:
Mindig is tudtam hogy orgazmus kovetkezteben megindul a huvelyvaladek, de sosem gondoltam volna hogy ennyi hogy a combomon folyik vegig..
2020. júl. 9. 00:22
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Terhes vagy. Megnyugodtál?
2020. júl. 9. 02:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hüvelyváladék, aktus közben elég sok termelődik - de ez a funkciója ugyebár. S van akinek orgazmuskor hirtelen ugrásszerűen több termelődik.

Amúgy meg felelőtlenek vagytok, így szoktak becsúszni a nem kívánt terhességek, a megszakítás hazárdjáték nem védekezés!

2020. júl. 9. 08:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagy, nyugi.
2020. júl. 9. 08:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem, annyi itt az ilyen kérdező, ti nem tájékozódtok mielőtt szexelni kezdtek? Annyi könyv, oktató videó van, hogy mi hogy történik, komolyan egyet megkerestek és minden válasz benne van, olyan fura
2020. júl. 9. 08:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Fehér, krémes dzsuva folyik belőled? Azért lehet egy nődoki nem ártana ...
2020. júl. 9. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!