Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány percig tart nálatok átlagosan a szex?
Figyelt kérdés
Nekünk kb. 5 perc csókolózás tapizás, 5-10 perc orál kölcsönösen és maga a szex szintén kb 5-10 percig tart.
Általában elélvezek én is ennyi idő alatt. De kíváncsi vagyok, hogy másnál mennyi ideig tart a szex?
L
2020. júl. 9. 06:52
1/20 anonim válasza:
kb.1 óráig,de nem maga az aktus a hosszú,hanem az előjáték,akár még a vetkőztetést is beleszámíthatom,az is izgi.
2/20 anonim válasza:
10 perc simi,csókolózás,utána jol kinyalom,aztán orálozik nekem. Majd átlag 30 perc szex. 38 F
3/20 anonim válasza:
Nem az a fontos, hogy mennyi ideig tart, hanem az intenzitás és a kölcsönösség.
A szex (legtöbbször) két emberről szól, a cél, hogy mindkettőnek jő legyen
4/20 anonim válasza:
Teljesen változó, mikor mennyi. Hangulat, kedv és rendelkezésre álló idő kérdése is. Van amikor csak úgy "elkapjuk" egymást és 5-10 perc, máskor meg 1-1.5 óra és több "menet" egymás után. S ahogy a #3-as írja, a szex minőségét nem időben mérik!
5/20 anonim válasza:
Nekem attól függ, mi történt előzőleg. Van hogy 2 perc vetkőztetés és egy 10-15 perc aktus. De van hogy 10 perc izgatás és kb 2 óra szex. Mondjuk az fárasztó...
6/20 anonim válasza:
Persze, itt mindenki minden egyes alkalommal órákig szexel. :D
7/20 anonim válasza:
leggyorsabb: a konyhából beugrott, felállította, beleült, eldurrantam, elment - 5 perc volt
a leghosszabb: 3 órán át folyamatos bújás, izgatás, orális, aktus, s újrakezdések, tapizások, szavakkal izgatások, stb.
43/F
8/20 anonim válasza:
2 perc előjáték, 1 perc aktus, 4-5 perc pihegés, szomjoltás (sokat kivesz egy ilyen az emberből).
Pont belefér a Barátok Közt szünetébe.
9/20 anonim válasza:
Mindennel együtt kb 1 óra abból maga az aktus olyan 10-20 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!